Повезане вести

Кривокапић: Закон о цркви више није проблем

Кривокапић: Закон о цркви више није проблем

Политика 04.10.2020
ПОДГОРИЦА - Кандидат за мандатара црногорске владе Здравко Кривокапић рекао је данас да је проблем око Закона о слободи вероисповести решен и да се последњих дана „јавност Црне Горе забавља проблемом који то више није”. „Ми смо… »
Кривокапић: Закон о слободи вероисповести више није проблем

РТС 04.10.2020
Кандидат за мандатара црногорске владе Здравко Кривокапић рекао је да је проблем Закона о слободи вероисповести решен и да се, како је навео, последњих дана "јавност Црне Горе забавља проблемом који то више није". "Ми смо тај… »
Кривокапић: Све што се тиче Закона о слободи вероисповести решено је 30. августа

Кривокапић: Све што се тиче Закона о слободи вероисповести решено је 30. августа

Н1 Инфо 04.10.2020
Предложени мандатар за састав нове црногорске владе и лидер коалиције "За будућност Црне Горе" Здравко Кривокапић изјавио је да се јавност забавља проблемом који више не постоји, јер је све што се тиче Закона о слободи… »
Кривокапић ставио тачку на битну тему: Закон о слободи вероисповести више није проблем

Кривокапић ставио тачку на битну тему: Закон о слободи вероисповести више није проблем

Ало 04.10.2020
Кривокапић је истакао да је падом ДПС "пао и тај накарадни Закон, због кога се, измеду осталог, коначно и усправила Црна Гора" Кандидат за мандатара црногорске владе Здравко Кривокапић рекао је данас да је проблем око Закона о… »

РТВ 04.10.2020
ПОДГОРИЦА - Кандидат за мандатара црногорске владе Здравко Кривокапић рекао је данас да је проблем око Закона о слободи вероисповести решен и да се последњих дана "јавност Црне Горе забавља проблемом који то више није". "Ми смо… »
Кривокапић: Ако смо поразили ДПС да ништа не променимо, онда ништа нисмо учинили

Кривокапић: Ако смо поразили ДПС да ништа не променимо, онда ништа нисмо учинили

Спутник 04.10.2020
Ако смо поразили ДПС да би очували систем који су они створили онда нисмо учинили ништа, Црна Гора нема више времена за одлагање нагомиланих проблема ни један дан, каже у ауторском тексту на Фејсбуку Здравко Кривокапић, кандидат… »
Кривокапић о политичком курсу Црне Горе: Ако смо поразили ДПС да ништа не мењамо, онда нисмо ништа урадили

Кривокапић о политичком курсу Црне Горе: Ако смо поразили ДПС да ништа не мењамо, онда нисмо ништа урадили

Вечерње новости 04.10.2020
АКО смо поразили ДПС да би очували систем који су они створили онда нисмо учинили ништа, Црна Гора нема више времена за одлагање нагомиланих проблема ни један дан, каже у ауторском тексту на Фејсбуку Здравко Кривокапић, кандидат… »
„Грађани чекају да се господар смилује и додели ми мандат“

„Грађани чекају да се господар смилује и додели ми мандат“

Вести онлине 04.10.2020
Мандатар за састав нове владе и лидер коалиције „За будућност Црне Горе“, Здравко Кривокапић казао је и да после више од мјесец дана од завршетка избора чека да се председник Црне Горе Мило Ђукановић „смилује свом народу и додели… »
Кривокапић: Сви ће морати да докажу порекло своје имовине, испитаћемо све одлуке о додели станова и кредита!

Кривокапић: Сви ће морати да докажу порекло своје имовине, испитаћемо све одлуке о додели станова и кредита!

Правда 04.10.2020
Нова влада ће преиспитати све одлуке о додели станова и стамбених кредита под повољним условима функционерима одлазеће власти, а у сваком случају где се открију неправилности биће предузете одговарајуће законске мере са циљем… »

Вести дана »