Povezane vesti
Zorici Marković teška bolest upropastila život: Dve minute su me delile od smrti!
Mondo 04.10.2020
Zbog nje je napustila pevačku karijeru! Zbog nje je napustila pevačku karijeru! Pevačica Zorica Marković je oduvek bila veseljak, boem, žena koja voli kafanu, ali i veliki radoholik. Sve to uticalo je na njeno zdravstveno stanje, pa je krajem 2007… »
"Dve minute su me delile od smrti": Zorica Marković napustila pevačku karijeru: Teška bolest joj upropastila život
Blic 04.10.2020
Pevačica Zorica Marković je oduvek bila veseljak, boem, žena koja voli kafanu, ali i veliki radoholik. Sve to uticalo je na njeno zdravstveno stanje, pa je krajem 2007. godine doživela težak infarkt. Morala je hitno na operaciju, kako bi joj lekari… »
Vesti dana »
Đedović: MOL i Gasprom dogovorili ugovor za NIS, Srbija će povećati udeo za 5 odsto
RTV pre 50 minutajoš 32 povezane
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Cenzolovka pre 30 minutajoš 31 povezana
NIN-ova nagrada za roman godine Darku Tuševljakoviću za delo Karota
Beta pre 51 minutajoš 27 povezanih
"Više puta sam pokušao da objasnim Trampu da ne dodeljujem Nobelovu nagradu!": Premijer Norveške ispričao kakve probleme je imao
Kurir pre 2 satajoš 78 povezanih
Uhapšen Piroćanac sa kokainom i sumnjivim parama, kao i Nišlija sa marihuanom
Serbian News Media pre 20 minutajoš 26 povezanih