Povezane vesti
Pred duele sa norveškom: Meč u Oslu nije presudan za srpski fudbal, Kolarov hteo da umre protiv Turske
Kurir 04.10.2020
Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević govorio je o meču koji Srbija 8. oktobra igra protiv Norveške u Oslu. Matijašević ističe da su svi svesni koliko je taj meč važan za Srbiju koja bi posle 20 godina mogla da se plasira na… »
Srbija ne ide u "rat" u norvešku: Biti ili ne biti za naš fudbal? Nije baš tako!
Mondo 04.10.2020
"Uveren sam da smo bolji", poruka je direktora FSS. O sistemu rada Saveza - "Zašto bežimo od belgijskog modela?!" "Uveren sam da smo bolji", poruka je direktora FSS. O sistemu rada Saveza - "Zašto bežimo od belgijskog modela?!" Fudbalere Srbije 8… »
Vesti dana »
"Srpski sam uradio bolje nego matematiku" učenici u Štrpcu posle drugog dana male mature i testa iz matematike (foto/video)
Kurir pre 6 satijoš 58 povezanih
NIS se oglasio o produžetku licence: Evo šta znači nova dozvola OFAC-a
Mondo pre 20 minutajoš 25 povezanih
Nikolić: Sporazum Vlade Srbije i MOL-a o NIS-u može da važi samo u slučaju da dođe do transakcije
Nova pre 3 satajoš 40 povezanih
Izrael totalno poražen: Uskoro sporazum i sa Libanom i potpuno povlačenje - Hezbolah postavlja ultimatum
Večernje novosti pre 1 satjoš 61 povezana