Povezane vesti

Nataša Bekvalac otkrila istinu o bivšim muževima: Udala bih se za svu trojicu! Prihvatam ljude kakvi jesu! Kurir televizija

Nataša Bekvalac otkrila istinu o bivšim muževima: Udala bih se za svu trojicu! Prihvatam ljude kakvi jesu! Kurir televizija

Kurir 05.10.2020
Nataša Bekvalac nedavno je proslavila jubilarni 40. rođendan, a o detaljima proslave, željama i novoj udaji govorila je u juče u emisiji " Sceniranje" na Kurir televiziji. Pevačica je na svoj prepoznatljiv šarmantan i duhovit način pričala o svom… »
"Udala bih se za svu trojicu": Nataša Bekvalac iskreno o bivšim muževima: "Ja sam najbolja bivša žena na svetu"

"Udala bih se za svu trojicu": Nataša Bekvalac iskreno o bivšim muževima: "Ja sam najbolja bivša žena na svetu"

Blic 05.10.2020
Nataša Bekvalac iskreno je govorila o bivšim muževima, te navela da bi se za svakog od njih, iz određenih razloga, ponovo udala. Kako je njena sestričina Zoi nedavno izjavila da misli da se Nataša previše puta udavala, pevačica je na duhovit… »
"Ne izgledam dobro, SAD se dobro držim": Nataša Bekvalac uporedila sebe sa svojom majkom, njene reči će se prepričavati

"Ne izgledam dobro, SAD se dobro držim": Nataša Bekvalac uporedila sebe sa svojom majkom, njene reči će se prepričavati

Blic 04.10.2020
Nataša Bekvalac je jedna od poznatih ličnosti čiji je život ljudima veoma interesantan, pa je tako otkrila stvari koje javnost dosad nije znala. - Broj 40 ne zvuči mi lepo. Moja mama je postala baka u 40, Draganu je rodila sa 20 godina. Kada pogledam… »

Vesti dana »