Повезане вести
"Удала бих се за сву тројицу": Наташа Беквалац искрено о бившим мужевима: "Ја сам најбоља бивша жена на свету"
Блиц 05.10.2020
Наташа Беквалац искрено је говорила о бившим мужевима, те навела да би се за сваког од њих, из одређених разлога, поново удала. Како је њена сестричина Зои недавно изјавила да мисли да се Наташа превише пута удавала, певачица… »
Наташа Беквалац открила истину о бившим мужевима: Удала бих се за сву тројицу! Прихватам људе какви јесу! Курир телевизија
Курир 05.10.2020
Наташа Беквалац недавно је прославила јубиларни 40. рођендан, а о детаљима прославе, жељама и новој удаји говорила је у јуче у емисији " Сценирање" на Курир телевизији. Певачица је на свој препознатљив шармантан и духовит… »
"Не изгледам добро, САД се добро држим": Наташа Беквалац упоредила себе са својом мајком, њене речи ће се препричавати
Блиц 04.10.2020
Наташа Беквалац је једна од познатих личности чији је живот људима веома интересантан, па је тако открила ствари које јавност досад није знала. - Број 40 не звучи ми лепо. Моја мама је постала бака у 40, Драгану је родила са 20… »
Вести дана »
Суми обасут дроновима! Град у мраку: У року од пола сата, Руси су извели више од 10 удара
Ало пре 47 минутајош 12 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 1 сатјош 5 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 7 минутајош 9 повезаних
Данас је свети Алимпије, светац који је победио кугу и ујединио народну веру. Строго је забрањено јести ову врсту меса.
Дневник пре 57 минутајош 7 повезаних
Тела две особе пронађене у стану, у питању двоструко убиство? Хорор у Никшићу
Ало пре 27 минутајош 8 повезаних