Povezane vesti
Jojić čitao vesti, kad zove iliev: "Harali smo Srbijom - vratio sam se da osvojimo titulu i igramo Ligu šampiona!"
Mondo 05.10.2020
"Ja sam se vratio da vratim Partizan gde mu je mesto...", poručio je novi-stari fudbaler "valjka" Miloš Jojić. "Ja sam se vratio da vratim Partizan gde mu je mesto...", poručio je novi-stari fudbaler "valjka" Miloš Jojić. Miloš Jojić se posle šest i po… »
Nije samo Sadik, još jedan odlazak iz Partizana!
Sportske.net 05.10.2020
Ko će napasti Zvezdu u derbiju? Posle serije pojačanja u finišu prelaznog roka, vreme je i za nove odlaske iz Partizana. Podsetimo, klub iz Humske je proteklog vikenda angažovao Filipa Holendera, Miloša Jojića, Ivana Obradovića, Svetozara Markovića, a… »
NOVI Partizan, 3-5-2 u derbiju?!
Sportske.net 05.10.2020
U poslednja dva dana, Partizan je promenio pola tima - pregršt mogućnosti za trenera Stanojevića da u predstojećem derbiju iznenadi Dejana Stankovića, i formacijom, i izborom igrača. Navijači su se nadali da se sve ovo dogodi mnogo ranije, još dok je… »
Da li će i Crvena zvezda dovesti pojačanje: Stanković o kraju prelaznog roka
Mondo 05.10.2020
Ponedeljak će dati definitivan odgovor. Ponedeljak će dati definitivan odgovor. Pred nama je poslednji dan prelaznog roka, a Crvena zvezda je u finišu "pijace" bila tiha, za razliku od svog večitog rivala Partizana. Dok su u Humskoj u dva dana vikenda… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Poslanici Skupštine Srbije usvojili set izbornih zakona
Insajder pre 1 satjoš 28 povezanih
"Ne znamo kakva će biti atmosfera, ali sigurno..." Džekiri se oglasio pred drugu utakmicu sa Zvezdom! Dotakao se protivničkih navijača, pa poslao jasnu poruku!
Kurir pre 51 minutajoš 39 povezanih
Upoznao ga kao dečaka: Putin se sastao s Kinezom s kojim se susreo pre 26 godina (video)
Večernje novosti pre 4 satijoš 41 povezana
Zelenski: Znamo da Rusija mobiliše 100.000 ljudi; NATO potvrdio; Pratimo ruske nuklearne vežbe
RTS pre 6 minutajoš 26 povezanih