Povezane vesti
Stanković nakon desete pobede u nizu: Drago mi je zbog mladih igrača
Hot sport 05.10.2020
Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su i desetu pobedu u nizu od starta sezone, savladavši Napredak rezultatom 3:0, a šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković bio je zadovoljan novim trijumfom i novim osvojenim bodovima. – Mnogo snage i emocija se… »
"Žao mi je: Pavkova..." Dejan Stanković posle novog Zvezdinog trijumfa: Ako dođe neki poklon, mi ga prihvatamo i koristimo
Sportal blic 05.10.2020
Crvena zvezda nastavlja da ređa pobede u Srbiji, pa i ne čudi zadovoljstvo njenog trenera. Posle 3:0 protiv Napretka, je istakao da je zadovoljan kako je zaključen drugi ciklus nove sezone: Bez poraza u prvenstvu i plasmanom u grupnu fazu… »
Vesti dana »
Masakr u supermarketu u Kijevu počinio muškarac rođen u Moskvi, Zelenski: Poginulo najmanje šest osoba, napadač ubijen
Euronews pre 4 satijoš 30 povezanih
Iran poslao upozorenje: Ormuski moreuz će biti zatvoren dok SAD ne prekine blokadu naših luka
Nova pre 1 satjoš 57 povezanih
Mitrović oštro reagovao na kritike: “Pokušavaju da nam poremete svlačionicu – udarili su na čoveka koji je sve dao Partizanu!”
Hot sport pre 2 satajoš 31 povezana
Iran odustao od primirja s Amerikom, Tramp sazvao hitan sastanak! Novi preokret na Bliskom istoku: Ormuški moreuz zatvoren, projektili gađaju brodove, oglasila se i Rusija! (foto, video)
Blic pre 1 danjoš 53 povezane
Ekskluzivno! Melina u venčanici stigla sa milionerom u opštinu: Obezbeđenje ih štiti, sve zatvoreno
Telegraf pre 1 danjoš 62 povezane