Povezane vesti
Mirko Ivanić: Posle pauze još jače (video)
Hot sport 05.10.2020
Igra Mirko Ivanić u životnoj formi, a osim dva pogotka protiv Kruševljana, uspeo da i asistira, te da bude akter kod sva tri gola Crvene zvezde u pobedi nad Napretkom od 3:0. – Postigao sam devet golova ove sezone i naravno da mi znači ta činjenica… »
Ivanić: Želimo da nastavimo sa pobedama i posle pauze
Dnevnik 05.10.2020
BEOGRAD: Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić, najbolji strelac tima ove sezone sa devet golova, izjavio je da ekipa želi da nastavi seriju pobeda i posle reprezentativne pauze. Zvezda je sinoć protiv Napretka 3:0 upisala 10. uzastopnu pobedu u Superligi… »
Ivanić: U istom stilu i posle pauze
Nova 05.10.2020
Mirko Ivanić, vezni fudbaler Crvene zvezde, srećan je jer su crveno-beli pobedom protiv Napretka (3:0) otišli na pauzu. “Postigao sam devet golova ove sezone i naravno da mi znači ta činjenica. Zadovoljan sam generalno, kako svojim, tako i timskim… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Ivan Marinković zauzeo 4. mesto! Slavio kao jedini muškarac među ženama: „Ovo je vrh moje karijere, hvala svetu!“
Svet & Skandal pre 48 minutajoš 15 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 3 minutajoš 14 povezanih
Na današnji dan, 21. jul: Rođen Ernest Hemingvej, umro Zoran Radmilović...
N1 Info pre 3 minutajoš 2 povezane
"Postoje slike kako se ljubi sa ženom": Terza sprema osvetu za Milicu: "Tužiću je, neće videti ni dinar"
Telegraf pre 3 satajoš 6 povezanih
Španska Marka: Dva miliona ljudi u Madridu na dočeku novih svetskih šampiona
Danas pre 6 satijoš 3 povezane