Povezane vesti
Mirko Ivanić: Posle pauze još jače (video)
Hot sport 05.10.2020
Igra Mirko Ivanić u životnoj formi, a osim dva pogotka protiv Kruševljana, uspeo da i asistira, te da bude akter kod sva tri gola Crvene zvezde u pobedi nad Napretkom od 3:0. – Postigao sam devet golova ove sezone i naravno da mi znači ta činjenica… »
Ivanić: Želimo da nastavimo sa pobedama i posle pauze
Dnevnik 05.10.2020
BEOGRAD: Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić, najbolji strelac tima ove sezone sa devet golova, izjavio je da ekipa želi da nastavi seriju pobeda i posle reprezentativne pauze. Zvezda je sinoć protiv Napretka 3:0 upisala 10. uzastopnu pobedu u Superligi… »
Ivanić: U istom stilu i posle pauze
Nova 05.10.2020
Mirko Ivanić, vezni fudbaler Crvene zvezde, srećan je jer su crveno-beli pobedom protiv Napretka (3:0) otišli na pauzu. “Postigao sam devet golova ove sezone i naravno da mi znači ta činjenica. Zadovoljan sam generalno, kako svojim, tako i timskim… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 78 povezanih

Saša Kovačević bez devojke na događaju! Pevač odmah otkrio zašto lepša polovina nije s njim:
Kurir pre 4 minutajoš 36 povezanih

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 2 satajoš 41 povezana

SAOPŠTENJE - Zvezda: ''Grub pokušaj da se diskredituje lik i delo našeg igrača''
Sportske.net pre 2 satajoš 15 povezanih