Повезане вести
Мирко Иванић: После паузе још јаче (видео)
Хот спорт 05.10.2020
Игра Мирко Иванић у животној форми, а осим два поготка против Крушевљана, успео да и асистира, те да буде актер код сва три гола Црвене звезде у победи над Напретком од 3:0. – Постигао сам девет голова ове сезоне и наравно да ми… »
Иванић: Желимо да наставимо са победама и после паузе
Дневник 05.10.2020
БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић, најбољи стрелац тима ове сезоне са девет голова, изјавио је да екипа жели да настави серију победа и после репрезентативне паузе. Звезда је синоћ против Напретка 3:0 уписала 10… »
Иванић: У истом стилу и после паузе
Нова 05.10.2020
Мирко Иванић, везни фудбалер Црвене звезде, срећан је јер су црвено-бели победом против Напретка (3:0) отишли на паузу. “Постигао сам девет голова ове сезоне и наравно да ми значи та чињеница. Задовољан сам генерално, како… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Држављанин Србије међу троје ухапшених из балканског картела Претреси изведени и на више локација у Србији: Одузет мерцедес и 16 хиљада евра
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана