Povezane vesti
Buvač je ljut: Klopu nisam čestitao titulu
Nova 05.10.2020
Srpski trener Željko Buvač bio je višegodišnji prvi asistent Jirgena Klopa, ali izgleda da su odnosi sa strategom Liverpula zahladneli. Buvač je bio deo stručnog štaba nemačkog stručnjaka i u Majncu, i u Borusiji Dortmund, i u Liverpulu. Slavni engleski… »
Srbin opleo po klopu: Ja sam mu 17 godina radio menadžerski posao, samo nisam davao izjave za TV!
Mondo 05.10.2020
Dugo godina su bili nerazdvojni, a onda je pred revanš polufinala Lige šampiona 2018. godine sve puklo. Dugo godina su bili nerazdvojni, a onda je pred revanš polufinala Lige šampiona 2018. godine sve puklo. Žejko Buvač je bio najpouzdaniji saradnik… »
Buvač konačno progovorio o klopu: Nisam mu čestitao titulu, 17 godina sam radio sve, samo nisam pričao javno
Večernje novosti 05.10.2020
ŽELjKO Buvač, nekadašnji pomoćni trener Jirgena Klopa, koji je napustio to mesto neposredno pred revanš polufinala Lige šampiona 2018. godine, progovorio je u javnosti o svojoj karijeri kao pomoćnika Jirgena Klopa. Srbin je takođe je otkrio i da nije… »
Buvač ljut na Klopa: Nisam mu čestitao titulu, 17 godina sam radio sve, samo nisam pričao javno
Telegraf 05.10.2020
Mediji su Srbina opisivali kao "mozak" Jirgena Klopa, a on je sada na mestu sportskog direktora Dinama iz Moskve. Željko Buvač, nekadašnji pomoćni trener Jirgena Klopa, koji je napustio to mesto neposredno pred revanš polufinala Lige šampiona 2018… »
Vesti dana »
RHMZ upozorava: Pljuskovi sa grmljavinom na širem području Beograda, nevreme pogodilo Čačak, Ljuboviju i Loznicu
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 29 povezanih
„Ovo je priča o sistemu koji dozvoljava da kritika postane pretnja po život“: Vidić se oglasio nakon saznanja KRIK-a da je Slaviša Kokeza želeo da mu ugrozi bezbednost
Danas pre 3 satajoš 43 povezane
Ne, Terazije nisu dobile ime po kantaru: "Ljudi koji donose odluke nedovoljno poznaju istoriju"
N1 Info pre 3 satajoš 32 povezane
Zverev se mučio na startu Vimbldona, ali grend slem šampion ide dalje
Sportske.net pre 56 minutajoš 51 povezana