Povezane vesti
Buvač je ljut: Klopu nisam čestitao titulu
Nova 05.10.2020
Srpski trener Željko Buvač bio je višegodišnji prvi asistent Jirgena Klopa, ali izgleda da su odnosi sa strategom Liverpula zahladneli. Buvač je bio deo stručnog štaba nemačkog stručnjaka i u Majncu, i u Borusiji Dortmund, i u Liverpulu. Slavni… »
Srbin opleo po klopu: Ja sam mu 17 godina radio menadžerski posao, samo nisam davao izjave za TV!
Mondo 05.10.2020
Dugo godina su bili nerazdvojni, a onda je pred revanš polufinala Lige šampiona 2018. godine sve puklo. Dugo godina su bili nerazdvojni, a onda je pred revanš polufinala Lige šampiona 2018. godine sve puklo. Žejko Buvač je bio najpouzdaniji saradnik… »
Buvač konačno progovorio o klopu: Nisam mu čestitao titulu, 17 godina sam radio sve, samo nisam pričao javno
Večernje novosti 05.10.2020
ŽELjKO Buvač, nekadašnji pomoćni trener Jirgena Klopa, koji je napustio to mesto neposredno pred revanš polufinala Lige šampiona 2018. godine, progovorio je u javnosti o svojoj karijeri kao pomoćnika Jirgena Klopa. Srbin je takođe je otkrio i da… »
Buvač ljut na Klopa: Nisam mu čestitao titulu, 17 godina sam radio sve, samo nisam pričao javno
Telegraf 05.10.2020
Mediji su Srbina opisivali kao "mozak" Jirgena Klopa, a on je sada na mestu sportskog direktora Dinama iz Moskve. Željko Buvač, nekadašnji pomoćni trener Jirgena Klopa, koji je napustio to mesto neposredno pred revanš polufinala Lige šampiona 2018… »
Vesti dana »

Policija privela muškarca kod Pionirskog parka zbog incidenta sa traktorom
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 61 povezana

Muftija Muhamed Jusufspahić: Nalazimo se u veoma bitnom trenutku, bitno uvažavanje međusobnih mišljenja
Insajder pre 36 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz spreman da pokrene saobraćaj odmah nakon bezbednosnih provera vozova: Kontradiverzioni pregledi se privode kraju
Kurir pre 8 satijoš 34 povezane

MUP Srbije apelovao na novinare koji sutra izveštavaju s protesta u Beogradu da nose press prsluke
Radio 021 pre 48 minutajoš 34 povezane