Повезане вести
Бувач је љут: Клопу нисам честитао титулу
Нова 05.10.2020
Српски тренер Жељко Бувач био је вишегодишњи први асистент Јиргена Клопа, али изгледа да су односи са стратегом Ливерпула захладнели. Бувач је био део стручног штаба немачког стручњака и у Мајнцу, и у Борусији Дортмунд, и у… »
Србин оплео по клопу: Ја сам му 17 година радио менаџерски посао, само нисам давао изјаве за ТВ!
Мондо 05.10.2020
Дуго година су били нераздвојни, а онда је пред реванш полуфинала Лиге шампиона 2018. године све пукло. Дуго година су били нераздвојни, а онда је пред реванш полуфинала Лиге шампиона 2018. године све пукло. Жејко Бувач је био… »
Бувач коначно проговорио о клопу: Нисам му честитао титулу, 17 година сам радио све, само нисам причао јавно
Вечерње новости 05.10.2020
ЖЕЉКО Бувач, некадашњи помоћни тренер Јиргена Клопа, који је напустио то место непосредно пред реванш полуфинала Лиге шампиона 2018. године, проговорио је у јавности о својој каријери као помоћника Јиргена Клопа. Србин је… »
Бувач љут на Клопа: Нисам му честитао титулу, 17 година сам радио све, само нисам причао јавно
Телеграф 05.10.2020
Медији су Србина описивали као "мозак" Јиргена Клопа, а он је сада на месту спортског директора Динама из Москве. Жељко Бувач, некадашњи помоћни тренер Јиргена Клопа, који је напустио то место непосредно пред реванш полуфинала… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 8 минутајош 22 повезане
Тела мушкарца и жене пронађена у стану у строгом центру града. Полиција расветљава околности под којима је смрт настала. Увиђај је у току.
Дневник пре 13 минутајош 16 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 58 минутајош 12 повезаних
Трипл-дабл фантастичног рукија Пеликанса! Дерик Квин је ново НБА чудо: Импресивне бројке 13. пика на драфту у поразу од Спарса! (видео)
Курир пре 38 минутајош 13 повезаних