Povezane vesti
"Morala sam da se izolujem": Srpska glumica se povukla, pa otkrila da je bila zaražena koronom, evo kakve simptome je imala
Blic 05.10.2020
Glumica Olja Lević, zvezda serije "Igra sudbine", otkrila je da je letos preležala korona virus, te da se tada na neko vreme povukla iz javnosti. Olja je, kako kaže, imala blage simptome. - Ja sam koronu preležala početkom jula, imala sam simptome, ali… »
Luka Raco i Olja Lević priznali: Imali smo koronavirus
Nova 05.10.2020
Luka Raco i Olja Lević, popularni par iz serije "Igra sudbine" otkrili su da su bili pozitivni na koronavirus. Njih dvoje su, gostujući u jutarnjem programu Prve TV, opisali kako su saznali da su zaraženim virusom koji je zahvatio ceo svet. Razgovor o… »
Vesti dana »
(Foto, video) požar na Stolovima ne jenjava! U gašene uključena i vojska, borba sa stihijom i dalje traje
Blic pre 22 minutajoš 34 povezane
Vučić najavio velike skupove: „Govorili su da ne smem da idem, evo sad sam zakazao baš u Užicu i Novom Sadu”
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih
Nema pravog oporavka evropske industrije: Evrozona stagnira, EU tek blago u plusu
Telegraf pre 3 satajoš 32 povezane
Kod jednog komarca u beogradskoj opštini Čukarica detektovan genom virusa Zapadnog Nila
Beta pre 8 satijoš 28 povezanih
Veliki požari na Balkanu: Kritično kod Herceg Novog, Nevesinja i na Braču
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 63 povezane