Povezane vesti
Zaradio 60 miliona € od jednog ugovora! Sofija Milošević dobila je sina sa fudbalerom real Madrida, a ovo je prvo kupila…
Kurir 05.10.2020
Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović postali su roditelji pre nešto manje od mesec dana, kada je na svet došao njihov sin Aleksej. Manekenka je već darivala malog Alekseja poklonom, koji je vrlo specifičan, vredan i jedinstven. Naime, ponosna… »
"Htela sam da uradim nešto posebno za sina i naletela sam na jedan sajt" Sofija Milošević kupila nesvakidašnji poklon za malog…
Blic 05.10.2020
Sofija Milošević pre nešto manje od mesec dana rodila je sina Alekseja, a sada se pohvalila posebnim poklonom koji je kupila nasledniku. Manekenka je, naime, sinu kupila zvezdu na nebu, koja sada nosi njegovo ime. - Ćao, ljudi, kako ste? Kao što… »
Vesti dana »

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, Dodik nije generator krize
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih

Putin srdačno dočekao Trampovog "specijalca" za Ukrajinu: Ovo je bila tema sastanka od 3 sata u Kremlju
Mondo pre 37 minutajoš 39 povezanih

Selaković: Oduzimanje mandata Dodiku nasilno poništavanje demokratske volje građana
Euronews pre 1 satjoš 179 povezanih

Partizanov tim za Hibernijan: Odbrana bez promena, rotacije u manevru i dileme kao svakodnevica
Telegraf pre 13 minutajoš 29 povezanih