Povezane vesti

Deo Podbare, Adamovićevog naselja i Petrovaradina bez vode zbog havarije

Deo Podbare, Adamovićevog naselja i Petrovaradina bez vode zbog havarije

Dnevnik 06.10.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 11 sati biti deo Ulice Đorđa Rajkovića (od Gundulićeve ulice o Ulice Bele njive). Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 11 sati biti Ulica Teodora Pavlovića. Zbog radova na sanaciji havarije… »
Deo Veternika u četvrtak 8 sati bez vode

Deo Veternika u četvrtak 8 sati bez vode

Moj Novi Sad 06.10.2020
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u četvrtak, 8. oktobra, od 8 do 16 sati biti ulice Vojvode Putnika, 19. Maja i Cetinjska u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Delovi Novog Sada i Petrovaradina bez vode zbog havarije

Delovi Novog Sada i Petrovaradina bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 06.10.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 11 sati biti Ulica Teodora Pavlovića u Novom Sadu, a do do 14 sati Vinogradska i okolne ulice u Petrovaradinu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Ulice u Novom Sadu i Petrovaradinu bez vode zbog havarija

Ulice u Novom Sadu i Petrovaradinu bez vode zbog havarija

Radio 021 06.10.2020
Pojedine ulice u Novom Sadu i Petrovaradinu nemaju vode zbog havarija. NOVI SAD Deo Ulice Đorđa Rajkovića, od Gundulićeve do Ulice Bele njive, bez vode će biti do 11 časova. Takođe, bez vode će do 11 časova biti i Ulica Teodora Pavlovića… »
Deo Podbare bez vode zbog havarije

Deo Podbare bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 06.10.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 11 sati biti deo Ulice Đorđa Rajkovića u Novom Sadu – od Gundulićeve ulice o Ulice Bele njive. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »

Vesti dana »