Повезане вести
Стојановић: Именовање Брнабић најава превремених избора
Н1 Инфо 06.10.2020
Политиколог Бобан Стојановић оценио је да именовање досадашње премијерке Ане Брнабић за мандатара за састав нове Владе најава превремених избора. "Мислим да је одлука да избор Брнабић за премијерку иде ка томе да је она најава… »
Вулетић: Да сам на месту председника донео бих исту одлуку
Данас 06.10.2020
Социолог Владимир Вулетић изјавио је данас да њега није изненадила одлука да Ана Брнабић постане премијерка и да би и он, да је на месту председника, донео исту одлуку. „Ако се најављује влада у којој ћете имати изненађења… »
Стојановић: Именовање Ане Брнабић за мандатара најава превремених избора
Данас 06.10.2020
Политиколог Бобан Стојановић оценио је данас да именовање досадашње премијерке Ане Брнабић за мандатара за састав нове Владе најава превремених избора. „Мислим да је одлука да избор Брнабић за премијерку иде ка томе да је она… »
Стојановић: Избор Брнабић најава превремених избора
Нова 06.10.2020
Име мандатара упркос доминантној и убедљивој победи Српске напредне страње на парламентарним изборима 21. јуна, јуче је коначно је пласирано јавности, читавих 106 дана након избора. Зашто је након толиког премишљања избор пао… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане