Povezane vesti
Najbolja svetska rukometašica ponovo u dresu Srbije: Svaki trening vredi posle šest meseci pauze
Vesti online 06.10.2020
Rukometašica Srbije Andrea Lekić izjavila je da okupljanje reprezentacije u okviru EHF nedelje bilo veoma značajno. – S obziromn da sam propustila poslednje prvenstvo u Japanu, mnogo mi je značilo, kao i svima nama. Reprezentacija nije bila na okupu… »
Lekić: Došla je naša odlučujuća godina
Nova 06.10.2020
Andrea Lekić, rukometašica Srbije, tvrdi da je okupljanje reprezentacije u okviru EHF nedelje bilo veoma značajno. “S obzirom na to da sam propustila poslednje prvenstvo u Japanu, mnogo mi je značilo, kao i svima nama. Reprezentacija nije bila na okupu… »
Najbolja svetska rukometašica ponovo u dresu Srbije: Svaki trening vredi posle šest meseci pauze
Telegraf 06.10.2020
Andrea Lekić se posle više od godinu dana vratila u nacionalni tim. Ženska reprezentacija Srbije završila je petodevne pripreme u Staroj Pazovi. Iako nisu bile u kompletnom sastavu, najbolje naše igračice su imale veoma dobre treninge, odigrale su protiv… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Mol zatražio od OFAC dodatnih 30 dana za završetak pregovora o kupovini NIS
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 26 povezanih
Dojava o bombama u više škola u Sandžaku: Policija i vatrogasci hitno stigli zbog dojave o bombi
Sandžak press pre 1 satjoš 25 povezanih
Amerika i Iran pokrenuli nove napade, dronovi pogodili aerodrom u Kuvajtu
BBC News pre 3 satajoš 31 povezana
Zadržan čarter let iz Beograda na tivatskom aerodromu, policija proverava putnike
Beta pre 9 minutajoš 22 povezane
Uhapšen vođa kriminalne grupe: Policija zaplenila dva kilograma kokaina
Radio 021 pre 29 minutajoš 24 povezane