Повезане вести
Најбоља светска рукометашица поново у дресу Србије: Сваки тренинг вреди после шест месеци паузе
Вести онлине 06.10.2020
Рукометашица Србије Андреа Лекић изјавила је да окупљање репрезентације у оквиру ЕХФ недеље било веома значајно. – С обзиромн да сам пропустила последње првенство у Јапану, много ми је значило, као и свима нама… »
Лекић: Дошла је наша одлучујућа година
Нова 06.10.2020
Андреа Лекић, рукометашица Србије, тврди да је окупљање репрезентације у оквиру ЕХФ недеље било веома значајно. “С обзиром на то да сам пропустила последње првенство у Јапану, много ми је значило, као и свима нама… »
Најбоља светска рукометашица поново у дресу Србије: Сваки тренинг вреди после шест месеци паузе
Телеграф 06.10.2020
Андреа Лекић се после више од годину дана вратила у национални тим. Женска репрезентација Србије завршила је петодевне припреме у Старој Пазови. Иако нису биле у комплетном саставу, најбоље наше играчице су имале веома добре… »
Вести дана »
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 2 сатајош 10 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 3 сатајош 3 повезане
НБС: Девизно тржиште потпуно стабилно, несташица евра и других валута не постоји
Н1 Инфо пре 33 минутајош 24 повезане