Повезане вести

Најбоља светска рукометашица поново у дресу Србије: Сваки тренинг вреди после шест месеци паузе

Најбоља светска рукометашица поново у дресу Србије: Сваки тренинг вреди после шест месеци паузе

Вести онлине 06.10.2020
Рукометашица Србије Андреа Лекић изјавила је да окупљање репрезентације у оквиру ЕХФ недеље било веома значајно. – С обзиромн да сам пропустила последње првенство у Јапану, много ми је значило, као и свима нама… »
Лекић: Дошла је наша одлучујућа година

Лекић: Дошла је наша одлучујућа година

Нова 06.10.2020
Андреа Лекић, рукометашица Србије, тврди да је окупљање репрезентације у оквиру ЕХФ недеље било веома значајно. “С обзиром на то да сам пропустила последње првенство у Јапану, много ми је значило, као и свима нама… »

Телеграф 06.10.2020
Андреа Лекић се после више од годину дана вратила у национални тим. Женска репрезентација Србије завршила је петодевне припреме у Старој Пазови. Иако нису биле у комплетном саставу, најбоље наше играчице су имале веома добре… »

Вести дана »