Povezane vesti
Najbolja svetska rukometašica ponovo u dresu Srbije: Svaki trening vredi posle šest meseci pauze
Vesti online 06.10.2020
Rukometašica Srbije Andrea Lekić izjavila je da okupljanje reprezentacije u okviru EHF nedelje bilo veoma značajno. – S obziromn da sam propustila poslednje prvenstvo u Japanu, mnogo mi je značilo, kao i svima nama. Reprezentacija nije bila na okupu… »
Lekić: Došla je naša odlučujuća godina
Nova 06.10.2020
Andrea Lekić, rukometašica Srbije, tvrdi da je okupljanje reprezentacije u okviru EHF nedelje bilo veoma značajno. “S obzirom na to da sam propustila poslednje prvenstvo u Japanu, mnogo mi je značilo, kao i svima nama. Reprezentacija nije bila na okupu… »
Najbolja svetska rukometašica ponovo u dresu Srbije: Svaki trening vredi posle šest meseci pauze
Telegraf 06.10.2020
Andrea Lekić se posle više od godinu dana vratila u nacionalni tim. Ženska reprezentacija Srbije završila je petodevne pripreme u Staroj Pazovi. Iako nisu bile u kompletnom sastavu, najbolje naše igračice su imale veoma dobre treninge, odigrale su protiv… »
Vesti dana »
Počela proizvodnja naftnih derivata u Rafineriji, evrodizel na pumpama od 27. januara
RTS pre 0 minutajoš 26 povezanih
Svet bruji šokantnom potezu selektora Nemačke! Napravio neviđenu glupost i pogurao Srbiju ka trijumfu - najbolji igrač ga brutalno isprozivao! (video)
Kurir pre 35 minutajoš 29 povezanih
Srbin u suzama posle poraza u Melburnu: „Tenis mi sada nije u prvom planu“
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
Dejan Vuk Stanković: Glasno razmišljamo o skraćenju časova na 30 minuta
Danas pre 55 minutajoš 17 povezanih
Zbog košave subjektivni osećaj da je pet stepeni hladnije, na istoku Srbije ledeni dan
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih