Povezane vesti
Navaljni: Verujem da sam otrovan jer su me vlasti videle kao pretnju uoči izbora
N1 Info 06.10.2020
Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni izjavio je da veruje da su ga ruske obaveštajne službe otrovale nervnim agensom "novičok" jer su ga vlasti videle kao pretnju uoči parlamentarnih izbora sledeće godine. Izvor: youtube "Shvatili su da im pred… »
Navaljni: Trovanje je bilo pretnja uoči izbora za Parlament
Nova 06.10.2020
Najveći kritičar Kremlja Aleksej Navaljni rekao je da veruje da su ga ruske obaveštajne službe otrovale nervnim agensom Novičok jer su ga vlasti videle kao veliku pretnju uoči parlamentarnih izbora sledeće godine. „Shvatili su da im pred izbore… »
"Bio sam im pretnja": Navaljni prvi put u javnosti od izlaska iz bolnice: Otkrio kakvih problema ima zbog trovanja (video)
Blic 06.10.2020
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni pojavio se u intervjuu za "Jutjub" nalog jednog poznatog ruskog blogera, što je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon izlaska iz bolnice u Berlinu. On je tokom dvočasovnog intervjua izjavio da se njegovo… »
Navaljni: Otrovan sam jer me vide kao pretnju pred izbore
RTV 06.10.2020
MOSKVA - Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni izjavio je danas da veruje da su ga ruske obaveštajne službe otrovale nervnim agensom "novičokom" jer su ga vlasti videle kao pretnju uoči parlamentarnih izbora sledeće godine. "Shvatili su da postoje… »
Vesti dana »
Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad: Stigli u Staru Pazovu, dočekani večerom i vatrometom
NIN pre 48 minutajoš 51 povezana
Studenti u Staroj Pazovi, građani ih dočekali večerom i vatrometom (VIDEO)
Insajder pre 48 minutajoš 34 povezane
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada – kolona stigla u Staru Pazovu
Sputnik pre 48 minutajoš 72 povezane
"Nema preživelih, ovo je bila mračna noć u Vašingtonu": Tramp se obratio zbog sudara vojnog helikoptera i aviona
Mondo pre 48 minutajoš 118 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 1 satjoš 32 povezane