Повезане вести

Наваљни: Верујем да сам отрован јер су ме власти виделе као претњу уочи избора

Наваљни: Верујем да сам отрован јер су ме власти виделе као претњу уочи избора

Н1 Инфо 06.10.2020
Руски опозициони лидер Алексеј Наваљни изјавио је да верује да су га руске обавештајне службе отровале нервним агенсом "новичок" јер су га власти виделе као претњу уочи парламентарних избора следец́е године. Извор: иоутубе… »
Наваљни: Тровање је било претња уочи избора за Парламент

Наваљни: Тровање је било претња уочи избора за Парламент

Нова 06.10.2020
Највећи критичар Кремља Алексеј Наваљни рекао је да верује да су га руске обавештајне службе отровале нервним агенсом Новичок јер су га власти виделе као велику претњу уочи парламентарних избора следец́е године. „Схватили су… »
"Био сам им претња": Наваљни први пут у јавности од изласка из болнице: Открио каквих проблема има због тровања (видео)

"Био сам им претња": Наваљни први пут у јавности од изласка из болнице: Открио каквих проблема има због тровања (видео)

Блиц 06.10.2020
Руски опозиционар Алексеј Наваљни појавио се у интервјуу за "Јутјуб" налог једног познатог руског блогера, што је његово прво појављивање у јавности након изласка из болнице у Берлину. Он је током двочасовног интервјуа… »
Наваљни: Отрован сам јер ме виде као претњу пред изборе

Наваљни: Отрован сам јер ме виде као претњу пред изборе

РТВ 06.10.2020
МОСКВА - Руски опозициони лидер Алексеј Наваљни изјавио је данас да верује да су га руске обавештајне службе отровале нервним агенсом "новичоком" јер су га власти виделе као претњу уочи парламентарних избора следеће године… »

Вести дана »