Povezane vesti
Šok u emisiji: Janjušu pokazali kako Maja Marinković izgleda bez plastičnih operacija - nije mogao da dođe sebi: "nemoj me…
Blic 06.10.2020
Bivši košarkaš i učesnik "Zadruge", Marko Janjušević Janjuš gostovao je u emisiji "Pitam za druga", a tom prilikom pokazali su mu fotografije bivše ljubavnice Maje Marinković, kako je izgledala bez operacija. - Moja majica kada je greškom stavim na 90… »
Nemojte me zezati! Janjuš video majinu fotku pre plastičnih operacija: Njegova reakcija šokirala sve, a evo šta sada kaže o…
Kurir 06.10.2020
Marko Janjušević Janjuš komentarisao je nekadašnju rijaliti ljubavnicu Maju Marinković i njen izgled. Janjušu su pokazali fotografiju Maje iz prošlosti, kada nije imala plastične operacije, a on je ostao šokiran. "Ovo je ružno... Nemam komentar, daj bre… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Topao ponedeljak, zahlađenje od utorka i najave mrazeva
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 36 povezanih
Tramp progovorio o cilju rata: Teheran nikako ne sme da se dokopa ovoga, sukob može brzo da se završi
Večernje novosti pre 10 minutajoš 40 povezanih
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane
Bratina: Nikad nisam rekao da studenti treba da budu izloženi nasilju
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih