Povezane vesti
Šok u emisiji: Janjušu pokazali kako Maja Marinković izgleda bez plastičnih operacija - nije mogao da dođe sebi: "nemoj me…
Blic 06.10.2020
Bivši košarkaš i učesnik "Zadruge", Marko Janjušević Janjuš gostovao je u emisiji "Pitam za druga", a tom prilikom pokazali su mu fotografije bivše ljubavnice Maje Marinković, kako je izgledala bez operacija. - Moja majica kada je greškom stavim na 90… »
Nemojte me zezati! Janjuš video majinu fotku pre plastičnih operacija: Njegova reakcija šokirala sve, a evo šta sada kaže o…
Kurir 06.10.2020
Marko Janjušević Janjuš komentarisao je nekadašnju rijaliti ljubavnicu Maju Marinković i njen izgled. Janjušu su pokazali fotografiju Maje iz prošlosti, kada nije imala plastične operacije, a on je ostao šokiran. "Ovo je ružno... Nemam komentar, daj bre… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) Skuvala je kafu i rekla mužu da se razvode: Andreana Čekić sa bivšim partnerom dugo nije imala skladan brak, a onda je jednog dana donela odluku: "Osećala sam se oslobođeno"
Blic pre 40 minutajoš 2 povezane

"Dokle god imaju uz sebe: Ameriku..." Šta će doneti zapadno priznanje Palestine? Izrael besni, oglasili se stručnjaci: "ovo nije moguće"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

(Video) Snažan udar na Moskvu, gori prestonica Rusije: Odjekuju eksplozije, nebo potpuno zatvoreno
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana