Povezane vesti

Bila sam u kući za posmatranje! Romana Panić otvoreno o danima u zatvoru: Nisam znala da li sam živa, nisam mogla da…

Bila sam u kući za posmatranje! Romana Panić otvoreno o danima u zatvoru: Nisam znala da li sam živa, nisam mogla da…

Kurir 06.10.2020
Romana Panić dospela je u žižu javnosti kada je uhapšena u australijskom gradu Brizbejnu. Pevačica je sada u emisiji govorila kako joj je bilo u zatvoru i kako je sve izdržala. "Turistički sam otišla u Australiju, trebala sam da se vratim brzo… »
"Prišla mi je žena, uperila prstom u mene i: Rekla..." Romana otkrila šta je doživela u zatvorskoj ćeliji i tome se nije…

"Prišla mi je žena, uperila prstom u mene i: Rekla..." Romana otkrila šta je doživela u zatvorskoj ćeliji i tome se nije…

Blic 06.10.2020
Romana Panić danas se obratila medijima povodom pljačke koju je izvršila u Australiji, kada je sa dečkom Filipom Mrkajićem krala novac sa bankomata. Ona je tom prilikom ispričala sve o danima koje je provela u zatvoru u Bizbejnu, a kao… »
Prva stranica romaninog dnevnika iz zatvora: "Sama na kraj sveta, a ljubav tvog života deset minuta udaljena od tebe - u istoj…

Prva stranica romaninog dnevnika iz zatvora: "Sama na kraj sveta, a ljubav tvog života deset minuta udaljena od tebe - u istoj…

Blic 06.10.2020
Pevačica Romana Panić danas se povodom pljačke, koju je izvršila u Australiji, kada je sa dečkom Filipom Mrkajićem krala novac sa bankomata, obratila medijima. Naime, Panićeva je na konferenciji za medije rekla da, prema njenim tvrdnjama, nije… »
Kaznu sam odslužila, ja nisam pljačkaš: Ispovest pevačice Romane Panić po povratku iz Australije (video)

Kaznu sam odslužila, ja nisam pljačkaš: Ispovest pevačice Romane Panić po povratku iz Australije (video)

Večernje novosti 06.10.2020
PEVAČICA Romana Panić koja je nedavno vraćena iz Australije pošto je odslužila kaznu za saučesništvo u paljčki bankomata rešila je da se ispovedi sedmoj sili. - Održala sam obećanje da ću doći kao prijatelj i neću uzeti za zlo ono što ste… »
Romana sazvala konferenciju da se pere od pljačke bankomata

Romana sazvala konferenciju da se pere od pljačke bankomata

Nova 06.10.2020
Pevačica Romana Panić danas je organizovala konferenciju za novinare, na kojoj je ispričala detalje hapšenja u Australiji zbog organizovane pljačke bankomata. Međutim, nakon njene priče, malo toga nam je jasno. “U Australiju sam otišla 8… »

Vesti dana »