Повезане вести

Била сам у кући за посматрање! Романа Панић отворено о данима у затвору: Нисам знала да ли сам жива, нисам могла да верујем!…

Била сам у кући за посматрање! Романа Панић отворено о данима у затвору: Нисам знала да ли сам жива, нисам могла да верујем!…

Курир 06.10.2020
Романа Панић доспела је у жижу јавности када је ухапшена у аустралијском граду Бризбејну. Певачица је сада у емисији говорила како јој је било у затвору и како је све издржала. "Туристички сам отишла у Аустралију, требала сам да… »
"Пришла ми је жена, уперила прстом у мене и: Рекла..." Романа открила шта је доживела у затворској ћелији и томе се није…

"Пришла ми је жена, уперила прстом у мене и: Рекла..." Романа открила шта је доживела у затворској ћелији и томе се није…

Блиц 06.10.2020
Романа Панић данас се обратила медијима поводом пљачке коју је извршила у Аустралији, када је са дечком Филипом Мркајићем крала новац са банкомата. Она је том приликом испричала све о данима које је провела у затвору у Бизбејну… »
Прва страница романиног дневника из затвора: "Сама на крај света, а љубав твог живота десет минута удаљена од тебе - у истој…

Прва страница романиног дневника из затвора: "Сама на крај света, а љубав твог живота десет минута удаљена од тебе - у истој…

Блиц 06.10.2020
Певачица Романа Панић данас се поводом пљачке, коју је извршила у Аустралији, када је са дечком Филипом Мркајићем крала новац са банкомата, обратила медијима. Наиме, Панићева је на конференцији за медије рекла да, према њеним… »
Казну сам одслужила, ја нисам пљачкаш: Исповест певачице Романе Панић по повратку из Аустралије (видео)

Казну сам одслужила, ја нисам пљачкаш: Исповест певачице Романе Панић по повратку из Аустралије (видео)

Вечерње новости 06.10.2020
ПЕВАЧИЦА Романа Панић која је недавно враћена из Аустралије пошто је одслужила казну за саучесништво у паљчки банкомата решила је да се исповеди седмој сили. - Одржала сам обећање да ћу доћи као пријатељ и нећу узети за зло… »
Романа сазвала конференцију да се пере од пљачке банкомата

Романа сазвала конференцију да се пере од пљачке банкомата

Нова 06.10.2020
Певачица Романа Панић данас је организовала конференцију за новинаре, на којој је испричала детаље хапшења у Аустралији због организоване пљачке банкомата. Међутим, након њене приче, мало тога нам је јасно. “У Аустралију сам… »

Вести дана »