Повезане вести
Била сам у кући за посматрање! Романа Панић отворено о данима у затвору: Нисам знала да ли сам жива, нисам могла да верујем!…
Курир 06.10.2020
Романа Панић доспела је у жижу јавности када је ухапшена у аустралијском граду Бризбејну. Певачица је сада у емисији говорила како јој је било у затвору и како је све издржала. "Туристички сам отишла у Аустралију, требала сам да… »
"Пришла ми је жена, уперила прстом у мене и: Рекла..." Романа открила шта је доживела у затворској ћелији и томе се није…
Блиц 06.10.2020
Романа Панић данас се обратила медијима поводом пљачке коју је извршила у Аустралији, када је са дечком Филипом Мркајићем крала новац са банкомата. Она је том приликом испричала све о данима које је провела у затвору у Бизбејну… »
Прва страница романиног дневника из затвора: "Сама на крај света, а љубав твог живота десет минута удаљена од тебе - у истој…
Блиц 06.10.2020
Певачица Романа Панић данас се поводом пљачке, коју је извршила у Аустралији, када је са дечком Филипом Мркајићем крала новац са банкомата, обратила медијима. Наиме, Панићева је на конференцији за медије рекла да, према њеним… »
Казну сам одслужила, ја нисам пљачкаш: Исповест певачице Романе Панић по повратку из Аустралије (видео)
Вечерње новости 06.10.2020
ПЕВАЧИЦА Романа Панић која је недавно враћена из Аустралије пошто је одслужила казну за саучесништво у паљчки банкомата решила је да се исповеди седмој сили. - Одржала сам обећање да ћу доћи као пријатељ и нећу узети за зло… »
Романа сазвала конференцију да се пере од пљачке банкомата
Нова 06.10.2020
Певачица Романа Панић данас је организовала конференцију за новинаре, на којој је испричала детаље хапшења у Аустралији због организоване пљачке банкомата. Међутим, након њене приче, мало тога нам је јасно. “У Аустралију сам… »
Вести дана »
И без воде и без струје: Овај део Вождовца данас због радова неће имати ни воду, ни струју
Курир пре 11 минутајош 3 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана