Povezane vesti
Bila sam u kući za posmatranje! Romana Panić otvoreno o danima u zatvoru: Nisam znala da li sam živa, nisam mogla da…
Kurir 06.10.2020
Romana Panić dospela je u žižu javnosti kada je uhapšena u australijskom gradu Brizbejnu. Pevačica je sada u emisiji govorila kako joj je bilo u zatvoru i kako je sve izdržala. "Turistički sam otišla u Australiju, trebala sam da se vratim brzo… »
"Prišla mi je žena, uperila prstom u mene i: Rekla..." Romana otkrila šta je doživela u zatvorskoj ćeliji i tome se nije…
Blic 06.10.2020
Romana Panić danas se obratila medijima povodom pljačke koju je izvršila u Australiji, kada je sa dečkom Filipom Mrkajićem krala novac sa bankomata. Ona je tom prilikom ispričala sve o danima koje je provela u zatvoru u Bizbejnu, a kao… »
Prva stranica romaninog dnevnika iz zatvora: "Sama na kraj sveta, a ljubav tvog života deset minuta udaljena od tebe - u istoj…
Blic 06.10.2020
Pevačica Romana Panić danas se povodom pljačke, koju je izvršila u Australiji, kada je sa dečkom Filipom Mrkajićem krala novac sa bankomata, obratila medijima. Naime, Panićeva je na konferenciji za medije rekla da, prema njenim tvrdnjama, nije… »
Kaznu sam odslužila, ja nisam pljačkaš: Ispovest pevačice Romane Panić po povratku iz Australije (video)
Večernje novosti 06.10.2020
PEVAČICA Romana Panić koja je nedavno vraćena iz Australije pošto je odslužila kaznu za saučesništvo u paljčki bankomata rešila je da se ispovedi sedmoj sili. - Održala sam obećanje da ću doći kao prijatelj i neću uzeti za zlo ono što ste… »
Romana sazvala konferenciju da se pere od pljačke bankomata
Nova 06.10.2020
Pevačica Romana Panić danas je organizovala konferenciju za novinare, na kojoj je ispričala detalje hapšenja u Australiji zbog organizovane pljačke bankomata. Međutim, nakon njene priče, malo toga nam je jasno. “U Australiju sam otišla 8… »
Vesti dana »
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 4 satijoš 34 povezane
Građani se utrkuju da što bolje dočekaju studente koji pješače ka Novom Sadu
Al Jazeera pre 2 satajoš 72 povezane
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Ovo su nastradali članovi posade Tramp i ministar odbrane otkrili detalje: Napravljena je greška...(foto, video)
Blic pre 23 minutajoš 117 povezanih
Oslobođeni palestinski zatvorenici stigli u Gazu i na okupiranu Zapadnu obalu
Blic pre 3 satajoš 32 povezane