Povezane vesti

Medojević podnosi ostavku na funkciju poslanika

Medojević podnosi ostavku na funkciju poslanika

Nova 06.10.2020
Predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević potvrdio je da će podneti ostavku na funkciju poslanika u Skupštini Crne Gore nakon formiranja vlade i da će ga u skupštinskoj klupi zameniti politički direktor PzP Dejan Vujisić, prenose Vijesti… »
Medojević podnosi ostavku na funkciju poslanika posle formiranja Vlade: Padom Đukanovića ostvaren je moj najvažniji cilj

Medojević podnosi ostavku na funkciju poslanika posle formiranja Vlade: Padom Đukanovića ostvaren je moj najvažniji cilj

Kurir 06.10.2020
Predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević podneće ostavku na funkciju poslanika u Skupštini Crne Gore nakon formiranja Vlade, a potvrdio je da će ga u skupštinskoj klupi zameniti politički direktor PzP Dejan Vujisić. „Kao što sam i javno… »
Poslanik Medojević potvrdio da će podneti ostavku

Poslanik Medojević potvrdio da će podneti ostavku

RTV 06.10.2020
PODGORICA - Predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević potvrdio je da će podneti ostavku na funkciju poslanika u Skupštini Crne Gore nakon formiranja vlade i da će ga u skupštinskoj klupi zameniti politički direktor PzP Dejan Vujisić, prenose… »
Medojevićeva ostavka na mesto poslanika, nada se funkciji u Vladi

Medojevićeva ostavka na mesto poslanika, nada se funkciji u Vladi

N1 Info 06.10.2020
Predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević potvrdio je da će podneti ostavku na funkciju poslanika u Skupštini Crne Gore nakon formiranja vlade i da će ga u skupštinskoj klupi zameniti politički direktor PzP Dejan Vujisić, prenose Vijesti… »
"Padom mila ostvaren je moj cilj!" Medojević najavio ostavku, napušta Skupštinu Crne Gore

"Padom mila ostvaren je moj cilj!" Medojević najavio ostavku, napušta Skupštinu Crne Gore

Srbija danas 06.10.2020
On je potvrdio da će ga u skupštinskoj klupi zameniti politički direktor PzP-a Dejan Vujisić. Predsednik Pokreta za promene (PzP) Nebojša Medojević podneće ostavku na funkciju poslanika u Skupštini Crne Gore nakon formiranja Vlade. - Kao što… »

Vesti dana »