Povezane vesti
Popović: Iza napada na mene stoji Vučić
N1 Info 07.10.2020
Iza napada na mene najpre stoji predsednik države Aleksandar Vučić, koji me je na televiziji optužio da šikaniram studenta Jakšića na predavanjima, ocenila je profesorka Ekonosmkog fakulteta u Beogradu Danica Popović, navodeći da se potom u kampanju… »
Danica Popović: Iza napada na mene stoji Vučić
Nova 07.10.2020
"Izveštaj Etičke komisije Ekonomskog fakulteta nedvosmisleno ukazuje da moj prevod udžbenika Dominika Salvatorea nije plagijat. A to je jedino za šta me je student-klevetnik Jakšić optužio. Tužena sam za plagijat, a njega nema. Kako mogu da me optuže za… »
Danica Popović: Iza napada na mene stoji Aleksandar Vučić
Danas 07.10.2020
Profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu Izveštaj Etičke komisije Ekonomskog fakulteta nedvosmisleno ukazuje da moj prevod udžbenika Dominika Salvatorea nije plagijat. A to je jedino za šta me je student-klevetnik Jakšić optužio. Etička komisija u toku… »
Vesti dana »
(Mape) Opasna pojava se spušta i guta celu Srbiju: RHMZ izdao upozorenje na opasne meteorološke uslove, samo jedan mali deo zemlje biće pošteđen
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Gradovi u Srbiji danas među najzagađenijima u svetu: Vazduh ocenjen kao nezdrav – udiše ga čak 40 odsto građana
Nova pre 2 minutajoš 1 povezana
Uživo: Eksplozije odjekuju iznad Moskve, svi aerodromi zatvoreni! Sistemi PVO rade prekovremeno, brutalna osveta Zelenskog je stigla
Alo pre 37 minutajoš 8 povezanih
Zvezda je favorit protiv Šturma! Pogledajte kakve su kvote pred večerašnju utakmicu u Gracu!
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
Vučić u Briselu: Verujem da će Srbija imati podršku EU u suočavanju sa izazovima u energetici
Serbian News Media pre 6 satijoš 4 povezane