Povezane vesti
Popović: Iza napada na mene stoji Vučić
N1 Info 07.10.2020
Iza napada na mene najpre stoji predsednik države Aleksandar Vučić, koji me je na televiziji optužio da šikaniram studenta Jakšića na predavanjima, ocenila je profesorka Ekonosmkog fakulteta u Beogradu Danica Popović, navodeći da se potom u kampanju… »
Danica Popović: Iza napada na mene stoji Vučić
Nova 07.10.2020
"Izveštaj Etičke komisije Ekonomskog fakulteta nedvosmisleno ukazuje da moj prevod udžbenika Dominika Salvatorea nije plagijat. A to je jedino za šta me je student-klevetnik Jakšić optužio. Tužena sam za plagijat, a njega nema. Kako mogu da me optuže za… »
Danica Popović: Iza napada na mene stoji Aleksandar Vučić
Danas 07.10.2020
Profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu Izveštaj Etičke komisije Ekonomskog fakulteta nedvosmisleno ukazuje da moj prevod udžbenika Dominika Salvatorea nije plagijat. A to je jedino za šta me je student-klevetnik Jakšić optužio. Etička komisija u toku… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 46 minutajoš 22 povezane
RHMZ upozorava na grmljavinske nepogode: Mogući grad i olujni vetar
Insajder pre 55 minutajoš 18 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 3 satajoš 21 povezana
Evo koliki je bio honorar Stanije Dobrojević u "Eliti 9"! Asmin izneo u javnost, ona pobesnela - osvojila i 100.000 evra
Blic pre 41 minutajoš 16 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 4 satijoš 16 povezanih