Повезане вести

Раста "пропевао" на суду Репер открио да је за дрогу дао 2.000 евра, а онда открио зашто је имао толико марихуане: Хтео сам да…

Раста "пропевао" на суду Репер открио да је за дрогу дао 2.000 евра, а онда открио зашто је имао толико марихуане: Хтео сам да…

Пресс 07.10.2020
Певач Стефан Ђурић Раста ухапшен је у петак, када је полиција код њега пронашла пет грама марихуане, а потом је по налогу тужилаштва урађен и претрес његовог стана у ком је пронађена већа количина сканка. Фото:блиц Он је… »
Кија о Растином хапшењу: Треба да одговара!

Кија о Растином хапшењу: Треба да одговара!

Телеграф 07.10.2020
- За легализацију марихуане сам, али само у медицинске сврхе, уз строгу контролу - рекла нам је певачица. Репер Стефан Ђурић Раста (30) приведен је 2. октобра у Београду и том приликом му је пронађена марихуана, а након претреса… »
Раста на саслушању све испричао, дрогу држао у веш машини: Користим 20 грама дневно, ја сам уметник

Раста на саслушању све испричао, дрогу држао у веш машини: Користим 20 грама дневно, ја сам уметник

Телеграф 07.10.2020
- Ја сам уметник и већ дуго користим марихуану, а и њен сам промотер и сматрам да треба да се користи као лек - рекао је наводно Раста. Репер Стефан Ђурић Раста ухапшен је у петак, 2. октобра, у Београду, а наводно је на… »

Вести дана »