Povezane vesti

Rasta "propevao" na sudu Reper otkrio da je za drogu dao 2.000 evra, a onda otkrio zašto je imao toliko marihuane: Hteo sam da…

Rasta "propevao" na sudu Reper otkrio da je za drogu dao 2.000 evra, a onda otkrio zašto je imao toliko marihuane: Hteo sam da…

Press 07.10.2020
Pevač Stefan Đurić Rasta uhapšen je u petak, kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva urađen i pretres njegovog stana u kom je pronađena veća količina skanka. Foto:blic On je saslušan pred Višim tužilaštvom… »
Kija o Rastinom hapšenju: Treba da odgovara!

Kija o Rastinom hapšenju: Treba da odgovara!

Telegraf 07.10.2020
- Za legalizaciju marihuane sam, ali samo u medicinske svrhe, uz strogu kontrolu - rekla nam je pevačica. Reper Stefan Đurić Rasta (30) priveden je 2. oktobra u Beogradu i tom prilikom mu je pronađena marihuana, a nakon pretresa reperovog stana policija… »
Rasta na saslušanju sve ispričao, drogu držao u veš mašini: Koristim 20 grama dnevno, ja sam umetnik

Rasta na saslušanju sve ispričao, drogu držao u veš mašini: Koristim 20 grama dnevno, ja sam umetnik

Telegraf 07.10.2020
- Ja sam umetnik i već dugo koristim marihuanu, a i njen sam promoter i smatram da treba da se koristi kao lek - rekao je navodno Rasta. Reper Stefan Đurić Rasta uhapšen je u petak, 2. oktobra, u Beogradu, a navodno je na saslušanju ispričao kako je… »

Vesti dana »

Napad na iransko naftno čvorište povećava strah

Napad na iransko naftno čvorište povećava strah

Bloomberg Adria pre 13 minutajoš 18 povezanih
Zvezda je pobedila, ali ovaj podatak brine

Zvezda je pobedila, ali ovaj podatak brine

B92 pre 3 minutajoš 23 povezane
I danas sunčano i toplo, prolećne temperature do ponedeljka

I danas sunčano i toplo, prolećne temperature do ponedeljka

Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 17 povezanih