Повезане вести

"Одахнуше мученици": Њеним именом застрашиване су генерације бруцоша, код ње су падали и по 27 пута, сада је професорка Мила…

"Одахнуше мученици": Њеним именом застрашиване су генерације бруцоша, код ње су падали и по 27 пута, сада је професорка Мила…

Блиц 07.10.2020
Вест да је "озлоглашена" професорка Географског факултета Универзитета у Београду Мила Павловић отишла у пензију обрадовала је многе студенте ове високошколске установе. Професорка Павловић је била годинама страх и трепет… »
Најстрожа професорка Београдског универзитета отишла у пензију, студенти славе: одахнусмо мученици

Најстрожа професорка Београдског универзитета отишла у пензију, студенти славе: одахнусмо мученици

Ноизз 07.10.2020
Професорка на Географском факултету у Београду Мила Павловић отишла је у пензију, а због њеног оштрог става током испитивања, многи су се обрадовали што професорка више не ради. Чак и они који нису уписали Географски факултет у… »
“Најгора професорка” са БУ отишла у пензију, студенти славе

“Најгора професорка” са БУ отишла у пензију, студенти славе

Нова 07.10.2020
Професорка Мила Павловић, страх и трепет Географског факултета у Београду, отишла је у пензију. “Знате ону професорку Милу са Географског факса код које је пролазио по један или ни један студент по року? Е отишла је изгледа у… »
"Одахнули мученици": Страх и трепет Географског факултета, професорка Мила Павловић отишла у пензију

"Одахнули мученици": Страх и трепет Географског факултета, професорка Мила Павловић отишла у пензију

Телеграф 07.10.2020
- Часно и поштено радим свој посао, сви студенти су ми једнаки и ја од њих очекујем само да ми покажу знање - говорила је "бабарога" Павловић. Страх и трепет међу студентима Географског факултета Универзитета у Београду била је… »

Вести дана »