Povezane vesti
"Odahnuše mučenici": Njenim imenom zastrašivane su generacije brucoša, kod nje su padali i po 27 puta, sada je profesorka Mila…
Blic 07.10.2020
Vest da je "ozloglašena" profesorka Geografskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Mila Pavlović otišla u penziju obradovala je mnoge studente ove visokoškolske ustanove. Profesorka Pavlović je bila godinama strah i trepet Geografskog fakulteta jer je… »
Najstroža profesorka Beogradskog univerziteta otišla u penziju, studenti slave: odahnusmo mučenici
Noizz 07.10.2020
Profesorka na Geografskom fakultetu u Beogradu Mila Pavlović otišla je u penziju, a zbog njenog oštrog stava tokom ispitivanja, mnogi su se obradovali što profesorka više ne radi. Čak i oni koji nisu upisali Geografski fakultet u Beogradu, teško da nisu… »
“Najgora profesorka” sa BU otišla u penziju, studenti slave
Nova 07.10.2020
Profesorka Mila Pavlović, strah i trepet Geografskog fakulteta u Beogradu, otišla je u penziju. “Znate onu profesorku Milu sa Geografskog faxa kod koje je prolazio po jedan ili ni jedan student po roku? E otišla je izgleda u penziju konačno, odahnuše… »
"Odahnuli mučenici": Strah i trepet Geografskog fakulteta, profesorka Mila Pavlović otišla u penziju
Telegraf 07.10.2020
- Časno i pošteno radim svoj posao, svi studenti su mi jednaki i ja od njih očekujem samo da mi pokažu znanje - govorila je "babaroga" Pavlović. Strah i trepet među studentima Geografskog fakulteta Univerziteta u Beogradu bila je profesorka Mila… »
Vesti dana »
Amerikanci preko telefona pritiskaju Zelenskog. U Kremlju otvaraju šampanjac: ‘Više nije pitanje ‘hoće li‘, nego ‘kako i kada‘‘
Alo pre 1 satjoš 34 povezane
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 42 minutajoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 47 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 4 satijoš 31 povezana