Повезане вести
Бајбек на промоцији у Хумској: Сви су ми рекли "благо теби, идеш у Партизан", Златан ме учио српски
Телеграф 07.10.2020
Француз се представио навијачима. Француз Жан Кристоф Бајбек, нови нападач Партизана и последње појачање у прелазном року, промовисан је на стадиону у Хумској, пошто је потписао трогодишњи уговор. Бивши играч Пари Сен Жермена… »
Партизан представио ново појачање: Бајбек на промоцији у Хумској насмејао све – ‘Златан ме је научио неке српске речи, али…
Хот спорт 07.10.2020
Након јучерашњег потписивања уговора, бивши играч Пари Сен Жермена, Жан Кристоф Бајбек представљен је медијима на конференцији за штампу где је одговарао на бројна новинарска питања. Бајбек је задужио дрес са бројем 9. Бајбек… »
Партизанов нови нападач: Од Златана сам учио српски
Нова 07.10.2020
У Хумској раде пуном паром и настављају с промоцијама нових фудбалера. После Ивана Обрадовића, Светозара Марковића и Милоша Јојића, на ред је дошао и нападач Жан-Кристоф Бајебек. Некадашњи центарфор Пари Сен Жермена требало би… »
Бајбек одушевио гробаре: Златан ме је научио неке српске речи, нису баш за јавност...
Вечерње новости 07.10.2020
ФК Партизан представио је ново појачање у нападу. У Хумску је стигао Жан Кристоф Бајбек, он је истакао задовољство због тога што је дошао међу црно-беле. "Срећан што сам дошао у Партизана. Нисам много знао о историји клуба, али… »
Учио ме златан српски, али није за јавност: Бајбек стигао у Партизан и већ одушевио!
Мондо 07.10.2020
Можемо само да претпоставимо шта је у питању... Можемо само да претпоставимо шта је у питању... Партизан је представио новог нападача - Жан Кристофа Бајбека! У питању је Француз који стиже као слободан агент и потписао је… »
Вести дана »
ТСЦ преокретом прекинуо дуги пост: Славио у покрајинском дербију, Суботичани у лошој серији
Дневник пре 14 минутајош 29 повезаних
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 2 сатајош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 7 сатијош 29 повезаних
Плануле улазнице за "вечити дерби": Партизан распродао Београдску арену, клуб се хитно огласио
Мондо пре 38 минутајош 67 повезаних
ИАЕА: у нуклеарки Фукушима након земљотреса, нису откривене абнормалности
Политика пре 1 сатјош 25 повезаних