Povezane vesti
NUNS traži reakciju nadležnih na napade na reditelja i glumce predstave o Srebrenici
Slobodna Evropa 07.10.2020
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osudilo je napade, pretnje i uvrede kojima su poslednjih dana izloženi pozorišni reditelj, pisac i novinar Zlatko Paković i glumci u njegovoj predstavi “Srebrenica. Kad mi ubijeni ustanemo“. Predstava je… »
NUNS: Vlast Srbije podstiče atmosferu netrpeljivosti
Al Jazeera 07.10.2020
Nezavisno udruženje novinara Srbije poručilo da su napadi na protagoniste predstave o Srebrenici krenuli u medijima bliskim vlasti. Nezavisno udruženje novinara Srbije saopćilo je da su napadi na autora Zlatka Pakovića i glumce predstave o Srebrenici… »
NUNS najoštrije osudilo napade na Pakovića
Danas 07.10.2020
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) danas je najoštrije osudilo napade, pretnje i uvrede kojima su poslednjih dana kontinuirano izloženi pozorišni reditelj, pisac i novinar Zlatko Paković i glumci u njegovoj predstavi „Srebrenica. Kad mi… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 39 minutajoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane