Povezane vesti
Rasulo! Kristijan skočio na Tomovića, a on cvili i moli: Golubović bez milosti prema Crnogorcu, usledila kazna! (video)
Mondo 07.10.2020
Nova tuča, ali ne i diskvalifikacija! Nova tuča, ali ne i diskvalifikacija! Danas je došlo do žestokog okršaja između Vladimira Tomovića i Alena Hadrovića, a u sve se umešao Vladimir Tomović koji je držao Kristijana. Kristijan je očigledano previše… »
Rasulo! Kristijan skočio na tomovića, a on cvili i moli: Golubović bez milosti prema Crnogorcu, a usledila žešća kazna (video)…
Kurir 07.10.2020
Vladimir Tomović i Alen Hadrović ušli su fizički okršaj, a u sve se umešao Vladimir Tomović koji je držao Kristijana. Kristijan je očigledno previše ozbilno shvatio ulogu policajca ove nedelje pa je želeo da se obračuna sa Alenom zbog krađe. Umešao se… »
Vladimir Tomović uzrujan nakon incidenta sa kristijanom: Ja nisam pi*ka! (video)
Mondo 07.10.2020
nakon kazne usledilo pravdanje! nakon kazne usledilo pravdanje! Danas je došlo do žestokog okršaja između Kristijana Golubovića i Alena Hadrovića, a u sve se umešao Vladimir Tomović koji je držao Kristijana i tako izvukao deblji kraj. Ubrzo se oglasila… »
Kristijan golubović skočio na Vladimira Tomovića: On preklinje i moli: "Nisam te ja gurnuo!" stigla i kazna
Blic 07.10.2020
U toku dana došlo je do sukoba između Kristijana Golubovića, Alena Hadrovića i Vladimira Tomovića. Kristijan je gurnuo Alena, a onda se u sve umešao i Tomović. "Nisam ja, pa nisam te ja gurnuo nisam ja", govorio je Vladimir dok je ležao ispod Kristijana… »
"Dođi p**ko": Tuča između Kristijana, Alena i Tomovića, uletelo obezbeđenje! (video)
Alo 07.10.2020
Raste tenzija... Nakon što su lopovi morali da ukradu novac od policajaca, došlo je do novog haosa. Ovoga puta između , Alena Hadrovića i Vladimira Tomovića. Kristijan je gurnuo Alena, a onda se u sve umešao i Tomović. Ovom prilikom svi su ih razdvajali… »
Vesti dana »

Trampove carine stupile na snagu - pogođeno više od 90 zemalja, među njima i Srbija
Insajder pre 2 minutajoš 22 povezane

Putin želi samit, Tramp zna za jadac: Ruskom predsedniku izneo jedan uslov, američki mediji se pitaju li će konačno rešiti Ukrajinu ili upasti u zamku Kremlja?
Kurir pre 3 minutajoš 23 povezane

Oblaci se povlače pred suncem Danas toplije, za vikend stižu vrućine
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih

AMSS: Pojačan saobraćaj zbog letnje sezone, nema čekanja na granici
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih