Povezane vesti

Tramp se u pismu zahvalio Vučiću na otpočinjanju normalizacije odnosa Srbije i Kosova

Tramp se u pismu zahvalio Vučiću na otpočinjanju normalizacije odnosa Srbije i Kosova

Glas Amerike 07.10.2020
VAŠINGTON/BEOGRAD — Predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp poručio je u pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da se, kako je precizirano, oduševljen izuzetnom hrabrošću na otpočinjanju normalizacije ekonomskih odnosa Beograda i… »
Tramp pisao Vučiću! Sve najbolje želim Vama i velikom narodu Srbije (foto)

Tramp pisao Vučiću! Sve najbolje želim Vama i velikom narodu Srbije (foto)

Srbija danas 07.10.2020
Predsednik Amerike poslao je predsedniku Srbije pismo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je danas pismo od svog američkog kolege Donalda Trampa u kojem doslovce stoji: "Poštovani g. predsedniče, Zahvaljujem Vam se za zlatnik (koji ste mi… »
Tramp pisao Vučiću, pohvalio ga za normalizaciju ekonomskih odnosa sa Kosovom

Tramp pisao Vučiću, pohvalio ga za normalizaciju ekonomskih odnosa sa Kosovom

Beta 07.10.2020
Predsednik SAD Donald Tramp poslao je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i pohvalio njegovu hrabrost da započne normalizaciju ekonomskih odnosa sa Kosovom. "Poštovani gospodine predsedniče, hvala Vam za zlatnik i što ste mi se pridružili u… »
Tramp pisao Vučiću: Oduševljen sam Vašom hrabrošću

Tramp pisao Vučiću: Oduševljen sam Vašom hrabrošću

Nova 07.10.2020
Predsednik SAD Donald Tramp pisao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i istakao da je oduševljen njegovom izuzetnom hrabrošću na otpočinjanju normalizacije ekonomskih odnosa Beograda i Prištine. Donald Tramp u pismu Aleksandru Vučiću… »
Tramp pisao Vučiću: "Zahvaljujem se za zlatnik, sve najbolje želim Vama i velikom narodu Srbije"

Tramp pisao Vučiću: "Zahvaljujem se za zlatnik, sve najbolje želim Vama i velikom narodu Srbije"

Blic 07.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je danas pismo od svog američkog kolege Donalda Trampa u kojem doslovce stoji: "Poštovani g. predsedniče, Zahvaljujem Vam se za zlatnik (koji ste mi poklonili) i na tome što ste mi se pridružili u Beloj… »
Ovo je zlatnik zbog kog je Tramp pisao Vučiću: Poklon koji nosi važnu simboliku, američki predsednik oduševljen darom…

Ovo je zlatnik zbog kog je Tramp pisao Vučiću: Poklon koji nosi važnu simboliku, američki predsednik oduševljen darom…

Večernje novosti 07.10.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić dobio je danas pismo od američkog predsednika Donalda Trampa u kome je izražena zahvalnost zbog poklona koji mu je uručen 4. septembra. Predsednik Vučić je tokom posete Beloj kući Trampu poklonio zlatnik Narodne… »

Vesti dana »

U Srbiji je danas Dan žalosti

U Srbiji je danas Dan žalosti

Serbian News Media pre 1 satjoš 38 povezanih
Dok Trump prijeti carinama, EU sprema odgovor

Dok Trump prijeti carinama, EU sprema odgovor

Al Jazeera pre 2 satajoš 19 povezanih