Повезане вести

Трамп се у писму захвалио Вучићу на отпочињању нормализације односа Србије и Косова

Трамп се у писму захвалио Вучићу на отпочињању нормализације односа Србије и Косова

Глас Америке 07.10.2020
ВАШИНГТОН/БЕОГРАД — Председник Сједињених Држава Доналд Трамп поручио је у писму председнику Србије Александру Вучићу да се, како је прецизирано, одушевљен изузетном храброшћу на отпочињању нормализације економских односа… »
Трамп писао Вучићу! Све најбоље желим Вама и великом народу Србије (фото)

Трамп писао Вучићу! Све најбоље желим Вама и великом народу Србије (фото)

Србија данас 07.10.2020
Председник Америке послао је председнику Србије писмо. Председник Србије Александар Вучић добио је данас писмо од свог америчког колеге Доналда Трампа у којем дословце стоји: "Поштовани г. председниче, Захваљујем Вам се за… »
Трамп писао Вучићу, похвалио га за нормализацију економских односа са Косовом

Трамп писао Вучићу, похвалио га за нормализацију економских односа са Косовом

Бета 07.10.2020
Председник САД Доналд Трамп послао је писмо председнику Србије Александру Вучићу и похвалио његову храброст да започне нормализацију економских односа са Косовом. "Поштовани господине председниче, хвала Вам за златник и што сте… »
Трамп писао Вучићу: Одушевљен сам Вашом храброшћу

Трамп писао Вучићу: Одушевљен сам Вашом храброшћу

Нова 07.10.2020
Председник САД Доналд Трамп писао је председнику Србије Александру Вучићу и истакао да је одушевљен његовом изузетном храброшћу на отпочињању нормализације економских односа Београда и Приштине. Доналд Трамп у писму… »
Трамп писао Вучићу: "Захваљујем се за златник, све најбоље желим Вама и великом народу Србије"

Трамп писао Вучићу: "Захваљујем се за златник, све најбоље желим Вама и великом народу Србије"

Блиц 07.10.2020
Председник Србије Александар Вучић добио је данас писмо од свог америчког колеге Доналда Трампа у којем дословце стоји: "Поштовани г. председниче, Захваљујем Вам се за златник (који сте ми поклонили) и на томе што сте ми се… »
Ово је златник због ког је Трамп писао Вучићу: Поклон који носи важну симболику, амерички председник одушевљен даром (фото)…

Ово је златник због ког је Трамп писао Вучићу: Поклон који носи важну симболику, амерички председник одушевљен даром (фото)…

Вечерње новости 07.10.2020
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић добио је данас писмо од америчког председника Доналда Трампа у коме је изражена захвалност због поклона који му је уручен 4. септембра. Председник Вучић је током посете Белој кући Трампу… »

Вести дана »