Повезане вести
Трамп се у писму захвалио Вучићу на отпочињању нормализације односа Србије и Косова
Глас Америке 07.10.2020
ВАШИНГТОН/БЕОГРАД — Председник Сједињених Држава Доналд Трамп поручио је у писму председнику Србије Александру Вучићу да се, како је прецизирано, одушевљен изузетном храброшћу на отпочињању нормализације економских односа… »
Трамп писао Вучићу! Све најбоље желим Вама и великом народу Србије (фото)
Србија данас 07.10.2020
Председник Америке послао је председнику Србије писмо. Председник Србије Александар Вучић добио је данас писмо од свог америчког колеге Доналда Трампа у којем дословце стоји: "Поштовани г. председниче, Захваљујем Вам се за… »
Трамп писао Вучићу, похвалио га за нормализацију економских односа са Косовом
Бета 07.10.2020
Председник САД Доналд Трамп послао је писмо председнику Србије Александру Вучићу и похвалио његову храброст да започне нормализацију економских односа са Косовом. "Поштовани господине председниче, хвала Вам за златник и што сте… »
Трамп писао Вучићу: Одушевљен сам Вашом храброшћу
Нова 07.10.2020
Председник САД Доналд Трамп писао је председнику Србије Александру Вучићу и истакао да је одушевљен његовом изузетном храброшћу на отпочињању нормализације економских односа Београда и Приштине. Доналд Трамп у писму… »
Трамп писао Вучићу: "Захваљујем се за златник, све најбоље желим Вама и великом народу Србије"
Блиц 07.10.2020
Председник Србије Александар Вучић добио је данас писмо од свог америчког колеге Доналда Трампа у којем дословце стоји: "Поштовани г. председниче, Захваљујем Вам се за златник (који сте ми поклонили) и на томе што сте ми се… »
Ово је златник због ког је Трамп писао Вучићу: Поклон који носи важну симболику, амерички председник одушевљен даром (фото)…
Вечерње новости 07.10.2020
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић добио је данас писмо од америчког председника Доналда Трампа у коме је изражена захвалност због поклона који му је уручен 4. септембра. Председник Вучић је током посете Белој кући Трампу… »
Вести дана »
Преврнуо се чамац на Сави код Славонског Брода у Хрватској: Страдале три особе, осам спасено
Еуроневс пре 16 минутајош 16 повезаних
Руска ПВО оборила готово 300 дронова током ноћи; ГС УН усвојила украјинску резолуцију о Чернобиљу
РТС пре 16 минутајош 18 повезаних
ВРЕМЕ ДАНАС: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Недељник пре 2 сатајош 18 повезаних