Povezane vesti
Tramp se u pismu zahvalio Vučiću na otpočinjanju normalizacije odnosa Srbije i Kosova
Glas Amerike 07.10.2020
VAŠINGTON/BEOGRAD — Predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp poručio je u pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da se, kako je precizirano, oduševljen izuzetnom hrabrošću na otpočinjanju normalizacije ekonomskih odnosa Beograda i… »
Tramp pisao Vučiću! Sve najbolje želim Vama i velikom narodu Srbije (foto)
Srbija danas 07.10.2020
Predsednik Amerike poslao je predsedniku Srbije pismo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je danas pismo od svog američkog kolege Donalda Trampa u kojem doslovce stoji: "Poštovani g. predsedniče, Zahvaljujem Vam se za zlatnik (koji ste mi… »
Tramp pisao Vučiću, pohvalio ga za normalizaciju ekonomskih odnosa sa Kosovom
Beta 07.10.2020
Predsednik SAD Donald Tramp poslao je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i pohvalio njegovu hrabrost da započne normalizaciju ekonomskih odnosa sa Kosovom. "Poštovani gospodine predsedniče, hvala Vam za zlatnik i što ste mi se pridružili u… »
Tramp pisao Vučiću: Oduševljen sam Vašom hrabrošću
Nova 07.10.2020
Predsednik SAD Donald Tramp pisao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i istakao da je oduševljen njegovom izuzetnom hrabrošću na otpočinjanju normalizacije ekonomskih odnosa Beograda i Prištine. Donald Tramp u pismu Aleksandru Vučiću… »
Tramp pisao Vučiću: "Zahvaljujem se za zlatnik, sve najbolje želim Vama i velikom narodu Srbije"
Blic 07.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je danas pismo od svog američkog kolege Donalda Trampa u kojem doslovce stoji: "Poštovani g. predsedniče, Zahvaljujem Vam se za zlatnik (koji ste mi poklonili) i na tome što ste mi se pridružili u Beloj… »
Ovo je zlatnik zbog kog je Tramp pisao Vučiću: Poklon koji nosi važnu simboliku, američki predsednik oduševljen darom…
Večernje novosti 07.10.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić dobio je danas pismo od američkog predsednika Donalda Trampa u kome je izražena zahvalnost zbog poklona koji mu je uručen 4. septembra. Predsednik Vučić je tokom posete Beloj kući Trampu poklonio zlatnik Narodne… »
Vesti dana »
Tramp rekao da će uvesti sankcije Rusiji ako Putin ne bude pregovarao o Ukrajini
Glas Amerike pre 3 satajoš 22 povezane
Danas izricanje presude Dijani Hrkalović - tužilac tražio pet godina robije
Radio 021 pre 27 minutajoš 4 povezane