Повезане вести
Био је на прагу ‘Маракане’: Филип Ђуричић отркио да је требало да пређе у Звезду, али онда…
Хот спорт 08.10.2020
Мало је фалило да Филипу Ђуричићу каријера изгледа потпуно другачије. Ђуричић иза себе има сјајну сезону, у дресу Сасуола бележи све боље партије. Ипак, српски фудбалер отркрио је да је његова каријера могла да изгледа доста… »
Огласио се одмах након потписа: Рочести одушевио Делије, једна реч му је потребна да опише шта њему представља Звезда!
Хот спорт 08.10.2020
Кошаркашки клуб са Малог Калемегдана довео је велико појачање. Вратио се играч који је пре три сезоне са црвено-белима освојио титулу првака Србије, Тејлор Рочести. Он је са Звездом потписао уговор на два месеца уз могућност… »
Рочести одушевио "делије": Првом реакцијом на повратак доказао да му је Звезда у срцу!
Мондо 08.10.2020
После епизоде у Олимпијакосу амерички плеј ће наставити да игра Евролигу у црвено-белом. После епизоде у Олимпијакосу амерички плеј ће наставити да игра Евролигу у црвено-белом. Искусни амерички плејмејкер Тејлор Рочести вратио… »
Како је Ђуричић био близу звезде: Пристао сам се да се вратим на "Маракану", али не знам шта се десило!
Мондо 08.10.2020
Могла је каријера да му иде другим током... Могла је каријера да му иде другим током... Филип Ђуричић има сјајну 2020. годину за собом. У дресу Сасуола игра све боље, а и зелено-црни у Серији А представљају један од… »
Филип Ђуричић открива: Био сам на прагу Звезде, спаковао сам кофере, не знам шта се догодило!
Вечерње новости 08.10.2020
ЧИНИ се да је у сваком прелазном року било нагађања да би Филип Ђуричић могао да појача Црвену звезду. То се никада није догодило, иако је српски фудбалер каријеру почео управо на стадиону "Рајко Митић". "Као клинац сам отишао… »
Испунила се обрадовићева жеља: Вратио се Тејлор Рочести међу црвено-беле, а ево на колико је потписао уговор
Спортал блиц 07.10.2020
Амерички бек Тејлор Рочести ново је појачање кошаркаша Црвена звезда! , који је потписао уговор на два месеца уз опцију продужетка до краја такмичарске сезоне 2020/21, враћа се у црвено-бели дрес у коме је пре три сезоне освојио… »
Вести дана »
Вучић позива земље Западног Балкана да заједно уђу у ЕУ, Црногорци кажу – чекамо вас тамо
Време пре 1 сатјош 18 повезаних
Фајненшел тајмс тврди: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова пре 19 минутајош 11 повезаних
Млађи од 16 у Аустралији више не могу да користе друштвене мреже: Од данас важи потпуна забрана
Мондо пре 49 минутајош 9 повезаних