Повезане вести

Трамп: То што сам заражен је благослов од Бога

Политика 08.10.2020
ВАШИНГТОН – Амерички председник Доналд Трамп рекао је да је то што је заражен корона вирусом „благослов од Бога”, јер му је пружило поуку о могућим лековима за ту болест. У видео снимку објављеном синоћ на Твитеру неколико сати… »
Доналд Трамп поручио: То што сам заражен корона вирусом је благослов од Бога

Доналд Трамп поручио: То што сам заражен корона вирусом је благослов од Бога

Курир 08.10.2020
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да је то што је заражен корона вирусом "благослов од Бога", јер му је пружило поуку о могућим лековима за ту болест. У видео снимку објављеном синоћ на Твитеру неколико сати пошто је у… »

Блиц 08.10.2020
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да је то што је заражен корона вирусом "благослов од Бога", јер му је пружило поуку о могућим лековима за ту болест. У видео снимку објављеном синоћ на Твитеру неколико сати пошто је у… »
ВИДЕО Трамп: Корона је божји благослов

ВИДЕО Трамп: Корона је божји благослов

Радио 021 08.10.2020
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да је то што је заражен вирусом корона "благослов од Бога", јер му је пружило поуку о могућим лековима за ту болест. У видео снимку објављеном синоћ на Твитеру неколико сати пошто је у… »
Трамп задовољан: То што сам заражен је благослов од Бога

Трамп задовољан: То што сам заражен је благослов од Бога

Вечерње новости 08.10.2020

Телеграф 08.10.2020
Амерички председник је одржао састанак у Овалној соби, иако је заражен. Амерички председник Доналд Трамп рекао је да је то што је заражен корона вирусом "благослов од Бога", јер му је пружило поуку о могућим лековима за ту… »

РТВ 08.10.2020
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп рекао је вечерас да је то што је заражен корона вирусом "благослов од Бога", јер му је пружило поуку о могућим лековима за ту болест. У видео снимку објављеном на Твитеру неколико… »
"То је благослов од Бога": Трамп одржао састанак иако је заражен короном, па говорио о вирусу, лековима и "кривици Кине"…

"То је благослов од Бога": Трамп одржао састанак иако је заражен короном, па говорио о вирусу, лековима и "кривици Кине"…

Блиц 08.10.2020
Амерички председник Доналд Трамп рекао је вечерас да је то што је заражен корона вирусом "благослов од Бога", јер му је пружило поуку о могућим лековима за ту болест. У видео снимку објављеном на Твитеру неколико сати пошто је у… »

Вести дана »