Povezane vesti

Tramp: To što sam zaražen je blagoslov od Boga

Politika 08.10.2020
VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je to što je zaražen korona virusom „blagoslov od Boga”, jer mu je pružilo pouku o mogućim lekovima za tu bolest. U video snimku objavljenom sinoć na Tviteru nekoliko sati pošto je u… »
Donald Tramp poručio: To što sam zaražen korona virusom je blagoslov od Boga

Donald Tramp poručio: To što sam zaražen korona virusom je blagoslov od Boga

Kurir 08.10.2020
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je to što je zaražen korona virusom "blagoslov od Boga", jer mu je pružilo pouku o mogućim lekovima za tu bolest. U video snimku objavljenom sinoć na Tviteru nekoliko sati pošto je u Ovalnoj sobi održao… »

Blic 08.10.2020
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je to što je zaražen korona virusom "blagoslov od Boga", jer mu je pružilo pouku o mogućim lekovima za tu bolest. U video snimku objavljenom sinoć na Tviteru nekoliko sati pošto je u Ovalnoj sobi održao… »
VIDEO Tramp: Korona je božji blagoslov

VIDEO Tramp: Korona je božji blagoslov

Radio 021 08.10.2020
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je to što je zaražen virusom korona "blagoslov od Boga", jer mu je pružilo pouku o mogućim lekovima za tu bolest. U video snimku objavljenom sinoć na Tviteru nekoliko sati pošto je u Ovalnoj sobi održao… »
Tramp zadovoljan: To što sam zaražen je blagoslov od Boga

Tramp zadovoljan: To što sam zaražen je blagoslov od Boga

Večernje novosti 08.10.2020

Telegraf 08.10.2020
Američki predsednik je održao sastanak u Ovalnoj sobi, iako je zaražen. Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je to što je zaražen korona virusom "blagoslov od Boga", jer mu je pružilo pouku o mogućim lekovima za tu bolest. U video snimku… »

RTV 08.10.2020
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp rekao je večeras da je to što je zaražen korona virusom "blagoslov od Boga", jer mu je pružilo pouku o mogućim lekovima za tu bolest. U video snimku objavljenom na Tviteru nekoliko sati pošto je u… »
"To je blagoslov od Boga": Tramp održao sastanak iako je zaražen koronom, pa govorio o virusu, lekovima i "krivici Kine"…

"To je blagoslov od Boga": Tramp održao sastanak iako je zaražen koronom, pa govorio o virusu, lekovima i "krivici Kine"…

Blic 08.10.2020
Američki predsednik Donald Tramp rekao je večeras da je to što je zaražen korona virusom "blagoslov od Boga", jer mu je pružilo pouku o mogućim lekovima za tu bolest. U video snimku objavljenom na Tviteru nekoliko sati pošto je u Ovalnoj sobi… »

Vesti dana »