Povezane vesti
Godfri o kosovskom pitanju: Optimista sam, kompromisno rešenje je moguće, ali...
Pravda 08.10.2020
Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri kaže da kosovski problem nije mali, ali je ipak optimista i navodi da je moguće da se za godinu-dve nađe kompromisno rešenje između Beograda i Prištine. On je u intervjuu za Kurir rekao da je pažnja koju je američki… »
Godfri o kosovskom pitanju: Optimista sam, kompromisno rešenje je moguće za godinu-dve
Telegraf 08.10.2020
Američki ambasador je istakao i da je na listi prioriteta SAD pomoć Srbiji da postane članica Evropske unije. Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri kaže da kosovski problem nije mali, ali je ipak optimista i navodi da je moguće da se za godinu-dve nađe… »
Godfri: Tramp i Vučić uvideli da je trenutak da se učini nešto odvažno
Danas 08.10.2020
Američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri je u intervjuu za današnji Kurir ocenio da su predsednici SAD i Srbije, Donald Tramp i Aleksandar Vučić, uvideli da je sada trenutak da se učini „nešto odvažno, novo i uzbudljivo“ i poručio da je region na… »
Vesti dana »
Mađarska povukla blokadu za Ukrajinu: EU na korak od odobravanja zajma od 90 milijardi evra
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
"Niti on krije političke afilijacije, niti ja menjam prijatelje" Vučić o razgovoru sa Peterom Mađarom: Nije bilo neprijatnih tonova (video)
Blic pre 36 minutajoš 23 povezane
Veliki broj studenata Akademije umetnosti došao ispred kancelarije dekana: Traže njegovu ostavku VIDEO
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Oštetili državu za 12,8 miliona! Uhapšena dva muškarca iz Leskovca zbog utaje poreza!
Kurir pre 22 minutajoš 75 povezanih
(Foto) Sneg na Kopaoniku pada puna 24 sata! Snežni pokrivač kao usred zime, a ovi delovi Srbije da se spreme za pljusak
Blic pre 2 minutajoš 32 povezane