Povezane vesti

Godfri o kosovskom pitanju: Optimista sam, kompromisno rešenje je moguće, ali...

Godfri o kosovskom pitanju: Optimista sam, kompromisno rešenje je moguće, ali...

Pravda 08.10.2020
Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri kaže da kosovski problem nije mali, ali je ipak optimista i navodi da je moguće da se za godinu-dve nađe kompromisno rešenje između Beograda i Prištine. On je u intervjuu za Kurir rekao da je pažnja koju je… »
Godfri o kosovskom pitanju: Optimista sam, kompromisno rešenje je moguće za godinu-dve

Godfri o kosovskom pitanju: Optimista sam, kompromisno rešenje je moguće za godinu-dve

Telegraf 08.10.2020
Američki ambasador je istakao i da je na listi prioriteta SAD pomoć Srbiji da postane članica Evropske unije. Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri kaže da kosovski problem nije mali, ali je ipak optimista i navodi da je moguće da se za godinu-dve… »
Godfri: Tramp i Vučić uvideli da je trenutak da se učini nešto odvažno

Godfri: Tramp i Vučić uvideli da je trenutak da se učini nešto odvažno

Danas 08.10.2020
Američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri je u intervjuu za današnji Kurir ocenio da su predsednici SAD i Srbije, Donald Tramp i Aleksandar Vučić, uvideli da je sada trenutak da se učini „nešto odvažno, novo i uzbudljivo“ i poručio da je… »

Vesti dana »