Повезане вести
Милутинов и корона: "Био сам баш уплашен..."
Спортске.нет 08.10.2020
Проблеми за Николу Милутинова. Нови центар ЦСКА из Москве Никола Милутинов је заражен коронавирусом. Он је веома изненађен том информацијом што је потврдио и за израелски портал "Валла". "Нисам имао симптоме, и кад сам добио… »
Милутинов: Уплашио сам се због короне и био психички лоше
Нова 08.10.2020
Никола Милутинов, кошаркаш ЦСКА Москве, признао је да је био уплашен када је добио позитиван налаз на коронавирус. Прошле суботе московски клуб саопштио је да су тројица играча заражена короном, међу којима је био и српски… »
Милутинов: Био сам уплашен када сам добио позитиван налаз
Спортски журнал 08.10.2020
Кошаркаш ЦСКА Никола Милутинов изјавио је да је био уплашен кад је добио позитиван налаз на корона вирус. Прошле суботе московски клуб саопштио је да су тројица играча првог тима заражена корона вирусом, међу којима је био и… »
Милутинов о позитивном налазу на ковид: Кад су ми рекли да имам вирус, прилично сам се уплашио
Телеграф 08.10.2020
Српски центар је у изолацији већ седам дана. Српски центар Никола Милутинов седам дана је већ "закључан" код куће јер му је налаз на корона тест био позитиван. Он је о том свом непријатном искуству причао за израелски портал… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 20 повезаних
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 39 минутајош 13 повезаних
У Аустралији почела примена забране друштвених мрежа за млађе од 16 година
НИН пре 1 сатјош 14 повезаних