Povezane vesti
Bačena bomba na kuću zrenjaninskog advokata
RTV 08.10.2020
ZRENJANIN - Prethodne noći bačena je eksplozivna naprava na kuću i kancelariju zrenjaninskog advokata Miroslava Đorđevića. "Mogu da kažem da sam zaprepašćen onim što se desilo, iznenađen i šokiran. Radim ovaj posao već 27 godina i nikada do sada nisam… »
Bomba bačena na kuću i kancelariju advokata u Zrenjaninu
Radio 021 08.10.2020
Pola sata posle ponoći, na kuću i kancelariju advokata Miroslava Đorđevića u Zrenjaninu bačena je bomba, potvrđeno je agenciji Beta u zrenjaninskoj policiji. Oštećeni su delovi fasade i automobil i istraga je u toku. Đorđević je novinarima rekao da je u… »
Na kuću advokata u Zrenjaninu bačena bomba: Čula se eksplozija, popucala vrata i prozori
Telegraf 08.10.2020
- Najblaže rečeno, iznenađen sam ovim što me je snašlo, nemam ni naznaku sumnje ko je ovo mogao da uradi i zašto - rekao je advokat Đorđević. Na kuću i kancelariju zrenjaninskog advokata Miroslava Đorđevića sinoć je bačena eksplozivna naprava. U… »
Vesti dana »
UŽIVO Iran obnovio vojnu kontrolu nad Ormuskim moreuzom zbog blokade SAD; Tramp dao novi ultimatum
Sputnik pre 13 minutajoš 26 povezanih
Pretežno sunčano i toplo uz umerenu oblačnost: Temperatura do 23 stepena
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 19 povezanih
Iran ponovo zatvorio Ormuski moreuz! "Vraća se pod strogu kontrolu zbog američke blokade" Dramatičan preokret samo nekoliko sati nakon deblokade prolaza!
Kurir pre 13 minutajoš 19 povezanih
Saznajemo! Evo kako se Melina preziva nakon venčanja sa milionerom, donela ovu odluku
Telegraf pre 13 minutajoš 17 povezanih