Повезане вести
Обрадовић: Неспоразум са Савом спречио ранији повратак
Нова 08.10.2020
Иван Обрадовић, искусни леви бек који се овог лета вратио у Партизан, открио је да је разговора о његовом повратку у Хумску било и у претходним месецима, међутим није се нашао на истим таласним дужинама са тадашњим стратегом… »
Обрадовић: Летос сам хтео да се вратим, али разговор са Милошевићем није добро прошао
Моззарт спорт 08.10.2020
Леви бек на крају, ипак, поново у Хумској. Дете Партизана, Иван Обрадовић, други пут у Хумској. Надали су се навијачи црно-белих да ће ту вести чути раније, чак и неку годину раније, али сплет околности је довео до тога да се… »
Обрадовић открио зашто се раније није вратио у Партизан! Где је запело у разговору са Савом?
Спортске.нет 08.10.2020
Само овог лета било је неколико разговора на ту тему, али тек је овај последњи, у самом финишу прелазног рока био плодоносан. Иван Обрадовић је, макар у медијима, већ неколико година словио као потенцијално појачање Партизана… »
Обрадовић о својим почецима, повредама, доласку у Партизан: Када сам дошао код Сава, није било добро, а онда ме је позвао…
Хот спорт 08.10.2020
Иван Обрадовић је само један од ‘повратника’ који су поново обукли црно-бели дрес. Искусни леви бек поникао је у Партизану још давне 1997. године, прошао је све млађе категорије екипе из Хумске, да би неколико година касније… »
Хтео сам да дођем код милошевића, али тад није прошло: Иван Обрадовић о повратку у Партизан и "вечитом дербију"!
Мондо 08.10.2020
Искусни леви бек вратио се у Партизан и у разговору за клупску телевизију истакао је да је још раније било преговора о повратку. Искусни леви бек вратио се у Партизан и у разговору за клупску телевизију истакао је да је још… »
Вести дана »
Песков: Русија још није обавештена о пристанку Зеленског да преговара о плану САД
НИН пре 57 минутајош 33 повезане
Дејтонски споразум окончао рат у Босни, па прерастао у 'лудачку кошуљу'
BBC News пре 17 минутајош 15 повезаних
Киша пљушти у овим деловима Србије, температура већ пала на 4°Ц: Ево када стиже и снег
Телеграф пре 51 минутајош 15 повезаних
Слободан универзитет: Одлука Сената о Јелени Клеут политички реваншизам
Машина пре 1 сатјош 8 повезаних