Повезане вести

Јањуш се после 7 година развео од своје жене: Бившој супрузи је пожелео само једну ствар

Јањуш се после 7 година развео од своје жене: Бившој супрузи је пожелео само једну ствар

Телеграф 08.10.2020
Бивши учесник Задруге је окончао свој брак са Еном. Марко Јањушевић Јањуш, бивши учесник "Задруге", огласио се на Инстаграму и открио да се развео од своје досадашње супруге Ене, након седам година брака. - Након 5 година… »
Јањуш објавио развод, бивша љубавница се одмах огласила: Маја Маринковић без длаке на језику!

Јањуш објавио развод, бивша љубавница се одмах огласила: Маја Маринковић без длаке на језику!

Мондо 08.10.2020
Преварио жену са њом у ријалитију, развео се и ево шта она каже! Преварио жену са њом у ријалитију, развео се и ево шта она каже! Марко Јањушевић Јањуш се након седам година брака развео од своје супруге Ене, коју је у… »
Јањуш се развео од жене: Јавно се обратио Ени: "Дошао је тај тренутак... Да ти се грешка као ја никад више не понови"

Јањуш се развео од жене: Јавно се обратио Ени: "Дошао је тај тренутак... Да ти се грешка као ја никад више не понови"

Блиц 08.10.2020
Свима је добро познато да је Марко Јањушевић преварио своју супругу Ену са Мајом Маринковић у "Задрузи 3", а након завршетка сезоне однос између њих био је турбулентан. Прво се мислило да се Јањуш помирио са женом, а да је и… »
Разводи се Јањуш! После 7 година брака и прељубе у ријалитију ставио тачку: Да ти се грешка као ја не понови! (фото)

Разводи се Јањуш! После 7 година брака и прељубе у ријалитију ставио тачку: Да ти се грешка као ја не понови! (фото)

Мондо 08.10.2020
Бивши учесник ријалитја поделио вест на инстаграму! Бивши учесник ријалитја поделио вест на инстаграму! Откако је Марко Јањушевић Јањуш преварио своју супругу са Мајом Маринковић у трећој сезони ријалитија Задруга, у његовом… »
Ана, да ниси мало поранила? Ћерки од 3 године обула штикле! Певачица се поноси, девојчица не може да стоји! Држи се за сто…

Ана, да ниси мало поранила? Ћерки од 3 године обула штикле! Певачица се поноси, девојчица не може да стоји! Држи се за сто…

Курир 08.10.2020
Ана Николић објавила је фотографију ћерке Таре на Инстаграм, а многи су одмах почели да коментаришу поступак певачице. Наиме, певачица је ћерки обула штикле, а многи сматрају да јој за то још није време. "Крв није вода!"… »
"Сад ће сви кренути да те пљују": Ана Николић купила ћеркици штикле и обула јој, коментари само пљуште

"Сад ће сви кренути да те пљују": Ана Николић купила ћеркици штикле и обула јој, коментари само пљуште

Блиц 08.10.2020
Певачица Ана Николић објавила је слатку фотографију ћеркице Таре на којој је у ципелицама на потпетице. - Крв није вода! И идемо, високе потпетице само - написала је Николићева у опису фотографије. Већина њених пратилаца… »

Вести дана »