Повезане вести

Вучић оштро на критике ЕУ: Одговараћу само свом народу, криве ме што смо купили Панцир и што смо пријатељи Кине

Вучић оштро на критике ЕУ: Одговараћу само свом народу, криве ме што смо купили Панцир и што смо пријатељи Кине

Вечерње новости 08.10.2020
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић и европски комесар за суседство и проширење Оливер Вархеји састали су се данас у Београду. Након састанка Вучић и Вархеји су се обратили медијима, а у фокусу састанка су велике инвестиције… »
Вучић: Прихватио сам критике Европске уније

Вучић: Прихватио сам критике Европске уније

Слободна Европа 08.10.2020
У извештају Европске комисије (ЕК) о напретку Србије има посебних критика на мој рачун, ја сам спреман за то да одговарам грађанима Србије, рекао је председник Србије Александар Вучић након састанка са европским комесаром за… »
Вучић са Вархељијем о извештају: Прихватио сам кривицу, спреман за последице

Вучић са Вархељијем о извештају: Прихватио сам кривицу, спреман за последице

Н1 Инфо 08.10.2020
"Увек је добро да видите извештај Европске комисије, да видите политичке ствари, у економији смо бољи од већине њихових земаља, у годину дана смо међу најбољим у Европи. Има добрих ствари, шта је све напредовало, има посебних… »
Вучић: Добићемо од ЕУ као регион око осам милијарди евра у гранту и још 20 кроз пројекте

Вучић: Добићемо од ЕУ као регион око осам милијарди евра у гранту и још 20 кроз пројекте

РТС 08.10.2020
Председник Александар Вучић је након састанка са комесаром за проширење ЕУ Оливером Вархељијем навео да ће регион добити од ЕУ око осам милијарди у бесповратним средствима (грантовима), а још 20 милијарди евра кроз различите… »
Дуг је списак мојих грехова: Жесток одговор председника Вучића на замерке на његов рачун у извештају Европске комисије!

Дуг је списак мојих грехова: Жесток одговор председника Вучића на замерке на његов рачун у извештају Европске комисије!

Мондо 08.10.2020
Председник Србије Александар Вучић говорио је о замеркама на његов рачун у извештају о напретку Србије на европском путу, који објављује Европска комисија. Председник Србије Александар Вучић говорио је о замеркама на његов… »
“Прихватио сам критику да сам користио функцију у кампањи”

“Прихватио сам критику да сам користио функцију у кампањи”

Нова 08.10.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је са комесаром за проширење ЕУ Оливером Вархејијем најконкретније разговарао о будућности наше земље, као и економском и инвестиционом пакету. ” Од 2023. године очекујемо велику… »
Вучић: Прихватио сам критике Верхејија због коришћења функције председника за придобијање гласова

Вучић: Прихватио сам критике Верхејија због коришћења функције председника за придобијање гласова

Бета 08.10.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је прихватио критике комесара за проширење Оливера Вархејија, које су упућене на његов рачун. Вучић је након састанка са Вархејијем рекао да су критике биле усмерене ка… »
Комесар за проширење ЕУ са представницима дела опозиције

Комесар за проширење ЕУ са представницима дела опозиције

РТС 08.10.2020
Оливер Вархељи, комесар за проширење ЕУ, састао се после подне у Београду са лидерима дела опозиције. На састанак са Оливером Вархељијем у једном београдском хотелу дошли су председник ССП Драган Ђилас, председник ДС-а Зоран… »
Вучић са Вархељијем

Вучић са Вархељијем

РТС 08.10.2020
Председник Александар Вучић састао се са комесаром за проширење ЕУ Оливером Вархељијем, који борави у радној посети Београду како би лично представио извештај о напретку Србије и Економско-инвестициони план за Западни Балкан… »
Вархеји се састао са представницима дела опозиције

Вархеји се састао са представницима дела опозиције

Блиц 08.10.2020
Комесар за проширење ЕУ Оливер Вархеји састао се данас после подне у Београду са лидерима дела опозиције. На састанак у једном београдском хотелу дошли су председник ССП Драган Ђилас, председник ДС Зоран Лутовац, председник ПСГ… »
Јањић: Медији морају бити слободни, и тачка!

Јањић: Медији морају бити слободни, и тачка!

Н1 Инфо 08.10.2020
Драган Јањић, главни и одговорни уредник агенције Бета, сматра да ће Србија тешко ићи "великим корацима ка реформама", као што је то најавила премијерка и мандатарка нове владе Ана Брнабић, јер, како истиче, "ми још нисмо… »
Почео састанак Вархељија са представницима опозиције

Почео састанак Вархељија са представницима опозиције

Нова 08.10.2020
Састанак европског комесара за суседство и проширење Оливера Вархејија са представницима опозиције почео је у хотелу "Хилтон" у Београду. Како је јавио репортер Н1, од представника опозиције састанку присуствују председник… »
Албахари: Тражимо дијалог опозиције и власти за договор око изборних услова

Албахари: Тражимо дијалог опозиције и власти за договор око изборних услова

Н1 Инфо 08.10.2020
Међународни секретар Покрета слободних грађана (ПСГ) Натан Албахари оценио је у емисији Студио Н1 Ливе да ће се приликом сусрета са комесаром за проширење ЕУ Оливером Вархељијем тражити дијалог представника власти, са једне… »

Вести дана »