Povezane vesti

Baku: Uništili smo jermenski vojni konvoj (VIDEO)

Baku: Uništili smo jermenski vojni konvoj (VIDEO)

Vesti online 08.10.2020
Ministarstvo odbrane Azerbejdžana objavilo je snimak navodnog uništavanja konvoja oklopnih vozila jermenskih snaga. Ministarstvo tvrdi da je jermenski vojni konvoj pokušavao da se premesti u toku dana, ali ga je uništila azerbejdžanska artiljerija. U… »
Vučić: Govorio sam otvoreno o mojim propustima (VIDEO)

Vučić: Govorio sam otvoreno o mojim propustima (VIDEO)

Vesti online 08.10.2020
U narednih sedam godina Srbija i region dobiće osam milijardi evra u grantu, i još 20 miliona više kroz različite projekte, što je za Srbiju od ogromnog značaja, istakao je danas predsednik Aleksandar Vučić nakon sastanka sa evropskim komesarom za… »
Artiljerija je otkrila konvoj oklopnih vozila a onda je nastao pakao (video)

Artiljerija je otkrila konvoj oklopnih vozila a onda je nastao pakao (video)

Pravda 08.10.2020
Ministarstvo odbrane Azerbejdžana objavilo je snimak navodnog uništavanja konvoja oklopnih vozila jermenskih snaga. Ministarstvo tvrdi da je jermenski vojni konvoj pokušavao da se premesti u toku dana, ali ga je uništila azerbejdžanska artiljerija. U… »
Snimci zarobljenih jermenskih tenkova i borbenih vozila: Azerbejdžanci likuju, pogledajte njihov plen (VIDEO)

Snimci zarobljenih jermenskih tenkova i borbenih vozila: Azerbejdžanci likuju, pogledajte njihov plen (VIDEO)

Pravda 08.10.2020
Ministarstvo odbrane Azerbejdžana objavilo je snimke zaplenjene vojne opreme i oružja koje je pripadalo Jermenima. Među zaplenjenim oružjem je desetak tenkova T-72, uglavnom teško oštećenih i tri borbena vozila. Azerbejdžan je objavio i snimke… »

Vesti dana »