Povezane vesti
Slaven Došlo: Povratak u osamdesete brzinom 300 na sat
Nova 09.10.2020
Ne igram Bajagu, kako ljudi misle, već Božu, jugoslovenskog omladinca koji nije baš zainteresovan za učenje nego ga više zanima muzika, kaže za Nova.rs Slaven Došlo, koji glumi naslovnu ulogu u mjuziklu "Sa druge strane jastuka“, čija je premijera… »
Bajaga: Siguran sam da će moj mjuzikl dugo živeti na sceni
Dnevnik 09.10.2020
BEOGRAD: Mjuzikl “Sa druge strane jastuka” prema 30 hitova Momčila Bajagića Bajage imaće svečanu premijeru večeras u Pozorištu na Terazijama u Beogradu, a za Tanjug proslavljeni pop rok muzičar kaže da jedva čeka da se ovako veliki projekat igra pred… »
Premijera predstave „Sa druge strane jastuka“ u Pozorištu na Terazijama
Danas 08.10.2020
Mjuzikl na Bajagine pesme Premijerom mjuzikla „Sa druge strane jastuka“, nastalom na osnovu hitova grupe Bajaga i instruktori, u režiji Juga Radivojevića, zaokružuje se obeležavanje 70. sezone jedinog muzičkog teatra kod nas – Pozorišta na Terazijama… »
Vesti dana »

Sferopulosova opravdanja nakon debakla od Zadra: Kodi imao temperaturu, Kalinić suspendovan…
Nova pre 15 minutajoš 65 povezanih

"Hamas je pristao na važne stvari"! Oglasio se Tramp: Mislim da ćemo postići sporazum
Kurir pre 5 minutajoš 51 povezana

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 5 satijoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon ostavke premijera Sebastijana Lekornija
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 83 povezane

Macut i kardinal Palja: Solidarnost i podrška starijima temelj društva
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane