Povezane vesti
Stanojević detaljno o svemu: Jedva čekam večiti derbi! Realizovano je sve što sam želeo, želim da promenim sistem igre (foto)…
Kurir 09.10.2020
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je u prelaznom roku realizovano sve što je želeo i dodao da su crno-beli sada popunjeni na svim pozicijama. "Bukvalno je realizovano je sve što sam želeo. Uvek kažem, meni su potrebna dva… »
Stanojević analizirao prelazni rok: Dovedena sva pojačanja koja sam hteo, jedva čekam večiti derbi
Telegraf 09.10.2020
Uvek kažem da mi treba dva prelazna roka da sklopim tim kakav želim i možda na zimu bude neka dopuna, ali ovo do sada je jako dobro. Skoro tri meseca zatišja, a onda "udar" od pet dana koji je u Partizan doneo pet pojačanja u smiraju prelaznog roka… »
Vesti dana »

VIDEO Završen potest studenata i zborova u Beogradu: "Pravda spava, vi nećete"
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih

Saslušano dvanaestoro osumnjičenih u vezi sa padom nadstrešnice, tužilaštvo traži pritvor
RTS pre 6 satijoš 51 povezana

Devet meseci od pada nadstrešnice: Priveden Momirović, osumnjičen i Vesić
BBC News pre 7 satijoš 23 povezane

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih

Leh slavio i „zapretio“ Zvezdi: Poljaci se probudili u drugom poluvremenu i opravdali ulogu favorita
Nova pre 55 minutajoš 38 povezanih