Povezane vesti
Slučaj "dugog kovida" u Hrvatskoj: Muškarac se pola godine leči od korone: "Pluća gotovo da nije bilo"
Blic 09.10.2020
Slučaj jednog pacijenta iz Zagorja u Hrvatskoj potvrđuje sve češće primere da covid-19 može imati velikih i dugotrajnih posledica na zdravlje mesecima nakon što pacijent više nema virus. - Bio je početak aprila i telefonom mi se javio jedan moj pacijent… »
Muke s virusom: Čovek se pola godine leči od korone
Nova 09.10.2020
Slučaj jednog pacijenta iz Zagorja u Hrvatskoj potvrđuje sve češće primere da covid-19 može imati velikih i dugotrajnih posledica na zdravlje mesecima nakon što pacijent više nema virus. “Bio je početak aprila i telefonom mi se javio jedan moj pacijent… »
Vesti dana »
Medicinski fakultet: Okupljeni ispred Dekanata ugrožavali bezbednost članova izbornog procesa, neodgovorni pojedinci nisu spremni da ispoštuju demokratske procese
N1 Info pre 41 minutajoš 30 povezanih
"Napustiću stan sa decom čim dođe Marko" Marija Bulat očajna posle nasilja koje je doživela, pa priznala: "Povukla sam prijavu" (foto)
Blic pre 56 minutajoš 34 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Hezbolah: Držimo "prst na obaraču" u slučaju da Izrael prekrši primirje
Euronews pre 1 satjoš 45 povezanih
Kopredsednici Evropske zelene partije: Vreme je za slobodne i poštene izbore u Srbiji
Beta pre 7 minutajoš 23 povezane