Povezane vesti
Vučićeva izjava o izveštaju EK - preuzimanje odgovornosti ili institucija?
N1 Info 09.10.2020
Predsednik Aleksandar Vučić kaže još jednom da preuzima preuzeo odgovornost za kritike u izveštaju Evropske komisije upućene Vladi Srbije u godišnjem izveštaju o napretku. "Sud o mojim odlukama i o uspešnosti doneće građani na izborima jer su… »
Vučić: Spreman sam da platim svaku političku cenu, mogući i vanredni izbori
N1 Info 09.10.2020
Spreman sam da platim svaku političku cenu, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom izveštaja Evropske komisije, uz napomenu da su predsednički u Srbiji i gradski izbori u Beogradu za godinu i po dana, "a ne bi isključio ni parlamentarne… »
Vučić: Mnoge primedbe iz izveštaja EU mogu da se isprave, ima tačnih, ali i političkih
Danas 09.10.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mnoge primedbe iz izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije mogu da se isprave, da ima „tačnih stvari“ ali i „političkih“. „Gde nema laži i prevara je kada se govori o brojevima i… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Krozeto: Uhapsićemo Netanjahua i Galanta ako dođu u Italiju,ali odluka MKS je pogrešna
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 1 satjoš 2 povezane