Povezane vesti
"Novaku je napukla psiha": Boris Beker ponovo razočarao Đokovića, zbog Nadala: Bole ga leđa, rame, lakat...
Sportal blic 09.10.2020
Nekadašnji trener Novaka Đokovića Boris Beker komentarisao je učesnike polufinala Rolan Garosa i procenio ko ima najveće šanse za osvajanje istog. Kako se to odigralo neposredno pred prvo poluvreme, Nemac nije znao ko će od polufinalista… »
Beker „šokirao“: Nadal je broj 1, mislim da je Novaku napukla psiha
Vesti online 09.10.2020
Teniska legenda i nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, govorio je za Eurosport uoči polufinala Rolan Garosa, gde je rangirao tenisere koji su ostali u žrebu. On je istakao da je za njega Rafael Nadal broj 1, dok je Novaka Đokovića stavio… »
Bekerov prst u oko Novaku: Nadal je najbolji
Nova 09.10.2020
Raste temperatura u Parizu gde su na red stigli polufinalni mečevi na Rolan Garosu. Svoja očekivanja o tome ko će podići trofej izneo je Boris Beker, legendarni nemački teniser i nekadašnji trener Novaka Đokovića. Interesantno, dok većina… »
Ovo će Novaka da zaboli; Bivši Đokovićev trener: Za mene je broj jedan Rafael Nadal
Večernje novosti 09.10.2020
LEGENDARNI nemački teniser Boris Beker smatra Rafaela Nadala prvim favoritom Rolan Garosa. - Za mene je broj jedan očigledno Rafael Nadal. Ali, to je bilo jasno i pre turnira, uvek je bio favorit. Osvojio je 12 puta, odigrao 100 mečeva na Rolan Garosu… »
Beker: Za mene je Nadal broj 1, mislim da je Novaku napukla psiha
Telegraf 09.10.2020
Bivši trener Novaka Đokovića rangirao tenisere koji su ostali u žrebu na Rolan Garosu u singlu. Teniska legenda i nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, govorio je za Eurosport uoči polufinala Rolan Garosa, gde je rangirao tenisere koji… »
Bekerova rang lista favorita Za titulu na Rolan garosu: Evo gde je Nemac stavio Đokovića, a gde Nadala!
Kurir 09.10.2020
Boris Beker nemački teniser analizirao je polufinaliste Rolan Garosa. On je govoreći za " Eurosport" rangirao igrače prema tome ko je na kom mestu kao favorit za osvajanje Grend slema u Parizu 4. Najmanje šanse daje Dijegu Švarcmanu "Za mene je… »
Vesti dana »
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
Otklanjanje prepreka za primenu Deklaracije o nestalima nova nada za porodice na Kosovu i Metohiji
RTS pre 37 minutajoš 9 povezanih
Dokle više? Partizan brutalno pokraden protiv Asvela (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 10 povezanih
Nezaustavljivi Adetokunbo odveo Milvoki do titule u NBA kupu (video)
Sportski žurnal pre 13 minutajoš 11 povezanih