Povezane vesti
Imao sam seks sa svastikom na dan venčanja: Volim svoju ženu, ali njena sestra je živa vatra u krevetu
Mondo 09.10.2020
Ispovest nevernog muškarca i dilema: koju odabrati? Ispovest nevernog muškarca i dilema: koju odabrati? Statistike kažu da se najveći broj ljubavnih afera odigrava u radnom okruženju, u samom vrhu su bliski prijatelji, a nije retkost da se preljube dese… »
Volim moju suprugu, ali svastika je vatra u krevetu: Muškarac podelio ispovest iz košmara mnogih žena! 4 godine spava sa obe!…
Kurir 09.10.2020
Jedan muškarac (29) sa svima je podelio životnu priču od koje mnoge žene strahuju. On je otkrio da je pet godina u braku, ima ćerku od tri godine, ali četiri godine spava sa sestrom svoje žene. "Sve je počelo jednom prilikom kada smo popili previše. Moja… »
Vesti dana »

Dačić o incidentu u Novom Sadu: Policija onemogućena da pomogne dekanu, pripadnici interventne jedinice gurani i udarani
Euronews pre 0 minutajoš 33 povezane

"Zašto si to uradio Rale!": Bolni krici Ane Nikolić, jeca na sav glas, objavila potresan snimak
Mondo pre 25 minutajoš 31 povezana

Kiprani oduševili Srbe: Navijači Pafosa okačili transparent Kosovo je Srbija
Kurir pre 16 minutajoš 35 povezanih

(Foto, video) gust crni dim kulja na sve strane, vatra se brzo širi: Prvi snimci jezivog požara kod Novog Sada, zahvaćene i kuće
Blic pre 0 minutajoš 35 povezanih