Повезане вести

Трамп: Престао сам да пијем лекове против короне

Трамп: Престао сам да пијем лекове против короне

Политика 10.10.2020
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трапмп изјавио је за мрежу Фокс њуз да је престао да узима лекове против ковида-19. „Сада више не узимам никакве лекове”, изјавио је Трамп, који с нестрпљењем жели да настави предизборну… »
Трамп јуриша ка победи: Предизборни скуп на Флориди у понедељак

Трамп јуриша ка победи: Предизборни скуп на Флориди у понедељак

Вечерње новости 10.10.2020
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп одржаће у понедељак на Флориди свој први изборни скуп након што је био позитиван на корона вирус прошле недеље, објавио је у петак његов изборни штаб. Скуп у граду Санфорду ће се одржати 12… »
Трамп: Престао сам да пијем лекове против ковида-19

Трамп: Престао сам да пијем лекове против ковида-19

Дневник 10.10.2020
ВАШИНГТОН: Амерички председник Доналд Трапмп изјавио је за мрежу Фокс њуз да је престао да узима лекове против ковида-19. "Сада више не узимам никакве лекове", изјавио је Трамп, који с нестрпљењем жели да настави предизборну… »
Трамп се враћа у кампању! Председник САД се данас обраћа грађанима!

Трамп се враћа у кампању! Председник САД се данас обраћа грађанима!

Правда 10.10.2020
Председник САД Доналд Трамп данас ће говорити на скупу на отвореном у Белој кући, потврдио је неименовани високи званичник Беле куће за Глас Америке. Трамп је спреман да се поново укључи у кампању за реизбор, пошто се вратио у… »
Трамп наставља кампању: Престао сам да пијем лекове против ковида-19

Трамп наставља кампању: Престао сам да пијем лекове против ковида-19

Амерички председник Доналд Трапмп изјавио је за мрежу Фокс њуз да је престао да узима лекове против ковида-19. "Сада више не узимам никакве лекове", изјавио је Трамп, који с нестрпљењем жели да настави предизборну кампању… »
Трамп више не пије лекове – 10 дана након инфекције ковидом

Трамп више не пије лекове – 10 дана након инфекције ковидом

Нова 10.10.2020
Председник САД Доналд Трумп рекао је у интервјуу за Фокс Невс у петак увече да је пре осам сати престао да узима лекове против коронавируса. “Тренутно не пијем лекове. Не пијем никакве лекове од пре, знате, отприлике осам сати”… »
Необичан Трампов повратак у кампању: Председник САД се данас обраћа са балкона Беле куће

Необичан Трампов повратак у кампању: Председник САД се данас обраћа са балкона Беле куће

ПРЕДСЕДНИК САД Доналд Трамп данас ће говорити на скупу на отвореном у Белој кући, потврдио је неименовани високи званичник Беле куће за Глас Америке. Трамп је спреман да се поново укључи у кампању за реизбор, пошто се вратио у… »
Врло брзо се вратио дужностима: Трамп наставља кампању митингом на Флориди у понедељак

Врло брзо се вратио дужностима: Трамп наставља кампању митингом на Флориди у понедељак

Вечерње новости 09.10.2020
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп наставља кампању и у понедељак ће на Флориди одржати први митинг од кад му је дијагностикован Ковид 19 пре осам дана. Раније је најављено да је Трамп спреман да се поново укључи у кампању за… »

Вести дана »