Повезане вести
Овакав ужас се ретко виђа, свет у шоку: Колумбијац сам себи сломио ногу, од језивог призора противник се само ухватио за главу…
Спортал блиц 10.10.2020
Квалификације за Светско првенство 2022. у јужноамеричкој зони стартовале су синоћ, Бразил је “испрашио” Боливију, али догађај вечери, и то ужасан, одиграо се на мечу између Колумбије и Венецуеле. Колумбијци су предвођени Хамесом… »
Противник гледао и плакао: Језива повреда колумбијског фудбалера који је сам себи сломио ногу! (видео)
Хот спорт 10.10.2020
Фудбалска репрезентација Колумбије победила је Венецуелу са 3:0 на старту квалификација за Светско првенство, али је меч остао у сенци догађаја са почетка утакмице. Сантијаго Аријас, фудбалер Колумбије и Бајер Леверкузена, сам је… »
Сам себи сломио ногу, противник гледао и плакао: Одвратна повреда Колумбијца, није за оне са слабим стомаком (видео)
Мондо 10.10.2020
Судија је морао и да промени одлуку. Судија је морао и да промени одлуку. Синоћ су стартовале квалификације за Светско првенство 2022. у јужноамеричкој зони. Бразил је "испрашио" Боливију, али догађај вечери није био нимало… »
Бразил и Колумбија силни, све остало у сенци ужасне повреде - Аријас сам себи поломио ногу (видео)
Моззарт спорт 10.10.2020
Стављена тачка на прво колу јужноамеричких квалификација за Катар 2022. Два најлошије репрезентације Јужне Америке нису имале шта да траже против Бразила и Колумбије на затварању прве рунде квалификација за Мундијал у Катару… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Н1 Инфо пре 53 минутајош 14 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес, спремите планове евакуације
Ало пре 4 минутајош 16 повезаних
Тепић (ССП): Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Бета пре 19 минутајош 11 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због балона из Белорусије
Вести онлине пре 13 минутајош 14 повезаних
ВИДЕО НБА има новог бисера: Трипл-дабл у стилу Јокића за историју, ово се ретко виђа
Нова пре 1 сатјош 18 повезаних