Повезане вести

"За једне сам терза мађија, за друге терза: Мафија!" Звездан Терзић: Партизаном се не бавимо, он је у рангу Радничког…

"За једне сам терза мађија, за друге терза: Мафија!" Звездан Терзић: Партизаном се не бавимо, он је у рангу Радничког…

Спортал блиц 10.10.2020
Генерални директор ФК Црвена звезда, Звездан Терзић, врло отворено је говорио о себи и клубу на чијем је челу. Гостујући на ТВ станици К1, он је у емисији “Шта сам теби и ко сам теби”, говорио о бројним темама. Најпре је причао о… »
‘Звезда је џиновски корак испред Партизана’: Терзић ‘боцнуо’ вечитог ривала – ‘Знам да сам за неке мађија, а за неке мафија’…

‘Звезда је џиновски корак испред Партизана’: Терзић ‘боцнуо’ вечитог ривала – ‘Знам да сам за неке мађија, а за неке мафија’…

Хот спорт 10.10.2020
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић гостујући у емисији ‘Шта сам себи, ко сам теби’ на телевизији ‘К1’ говорио је о свом животу и ономе како га види обичан човек, али и вечитом ривалу. Терзић је одговарао на разна… »
Звездан Терзић: Одавде би Бајернов менаџер побегао за три дана! Кошарка се игра у четири европске земље

Звездан Терзић: Одавде би Бајернов менаџер побегао за три дана! Кошарка се игра у четири европске земље

Моззарт спорт 10.10.2020
О Путину, образовању, Дејану Станковићу и томе да ли је мађија или мафија. Иза Црвена звезда је славна историја, солидна садашњост, али и неизвесна будућност. После деценија стагнације клуб са Маракане је успео да веже четири… »
Терзине "стрелице" ка Хумској - Желим бољи Партизан!

Терзине "стрелице" ка Хумској - Желим бољи Партизан!

Спортске.нет 10.10.2020
Генерални директор Црвене звезде говорио о највећем ривалу. Звездан Терзић је гостовао на телевизији К1, а преноси Мондо, и том приликом говорио је и о највећем ривалу - Партизану. "Велики је ривалитет између Звезде и Партизана… »
"Звезда је џиновски корак испред партизана": Звездан Терзић оплео по вечитом ривалу - њихов ранг је Раднички!

"Звезда је џиновски корак испред партизана": Звездан Терзић оплео по вечитом ривалу - њихов ранг је Раднички!

Мондо 10.10.2020
Генерални директор црвено-белих оштро по највећем ривалу. Генерални директор црвено-белих оштро по највећем ривалу. Клупски фудбал је на краткој паузи због утакмица репрезентација, али већ 18. октобра очекује нас највећа утакмица… »
"Звезда је џиновски корак испред Партизана, што би се ми бавили њима, њихов ранг је Раднички"

"Звезда је џиновски корак испред Партизана, што би се ми бавили њима, њихов ранг је Раднички"

Телеграф 10.10.2020
Генерални директор Црвене звезде жестоко о ривалиском клубу. Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић гостовао је у емисији на телевизији К1, где је одговарао на занимљива питања. Једно од њих је било и како то да… »

Вести дана »

Израел прети одговором на санкције ЕУ

Израел прети одговором на санкције ЕУ

Нови магазин пре 59 минутајош 18 повезаних
У четвртак сунчано

У четвртак сунчано

РТВ Нови Пазар пре 5 сатијош 34 повезане