Повезане вести
"За једне сам терза мађија, за друге терза: Мафија!" Звездан Терзић: Партизаном се не бавимо, он је у рангу Радничког…
Спортал блиц 10.10.2020
Генерални директор ФК Црвена звезда, Звездан Терзић, врло отворено је говорио о себи и клубу на чијем је челу. Гостујући на ТВ станици К1, он је у емисији “Шта сам теби и ко сам теби”, говорио о бројним темама. Најпре је причао о… »
‘Звезда је џиновски корак испред Партизана’: Терзић ‘боцнуо’ вечитог ривала – ‘Знам да сам за неке мађија, а за неке мафија’…
Хот спорт 10.10.2020
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић гостујући у емисији ‘Шта сам себи, ко сам теби’ на телевизији ‘К1’ говорио је о свом животу и ономе како га види обичан човек, али и вечитом ривалу. Терзић је одговарао на разна… »
Звездан Терзић: Одавде би Бајернов менаџер побегао за три дана! Кошарка се игра у четири европске земље
Моззарт спорт 10.10.2020
О Путину, образовању, Дејану Станковићу и томе да ли је мађија или мафија. Иза Црвена звезда је славна историја, солидна садашњост, али и неизвесна будућност. После деценија стагнације клуб са Маракане је успео да веже четири… »
Терзине "стрелице" ка Хумској - Желим бољи Партизан!
Спортске.нет 10.10.2020
Генерални директор Црвене звезде говорио о највећем ривалу. Звездан Терзић је гостовао на телевизији К1, а преноси Мондо, и том приликом говорио је и о највећем ривалу - Партизану. "Велики је ривалитет између Звезде и Партизана… »
"Звезда је џиновски корак испред партизана": Звездан Терзић оплео по вечитом ривалу - њихов ранг је Раднички!
Мондо 10.10.2020
Генерални директор црвено-белих оштро по највећем ривалу. Генерални директор црвено-белих оштро по највећем ривалу. Клупски фудбал је на краткој паузи због утакмица репрезентација, али већ 18. октобра очекује нас највећа утакмица… »
"Звезда је џиновски корак испред Партизана, што би се ми бавили њима, њихов ранг је Раднички"
Телеграф 10.10.2020
Генерални директор Црвене звезде жестоко о ривалиском клубу. Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић гостовао је у емисији на телевизији К1, где је одговарао на занимљива питања. Једно од њих је било и како то да… »
Вести дана »

Гледајте УЖИВО Н1 Директно: Штрајк глађу студента, декани под притиском
Н1 Инфо пре 30 минутајош 65 повезаних

Ухапшена разбојничка четворка која је крала по фирмама у Барајеву
Радио 021 пре 4 сатијош 47 повезаних

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
Јужне вести пре 2 сатајош 18 повезаних