Povezane vesti

Pogledajte spektakl u Severnoj Koreji: Kim Džong Un predstavio čudovište! (foto, video)

Mondo 10.10.2020
Na velikoj vojnoj paradi u glavnom gradu Severne Koreje je navodno prikazana i interkontinentalni balistička raketa (ICBM) enormnih dimenzija. Na velikoj vojnoj paradi u glavnom gradu Severne Koreje je navodno prikazana i interkontinentalni balistička… »

Foto-priča: Sjeverna Koreja svijetu pokazala vojnu moć

Al Jazeera 10.10.2020
Osim nove interkontinentalne balističke rakete, predstavljen balistički projektil koji se ispaljuje iz podmornice. Sjeverna Koreja u subotu je u zoru održala vojnu paradu kojom je obilježena 75. fodišnjica utemeljena Radničke stranke. Na paradi je… »

Severna Koreja: Kim Džong-Un prisustvovao vojnoj paradi, prikazane interkontinentalne rakete

Radio 021 10.10.2020
Retka noćna vojna parada dešava se nekoliko nedelja pred predsedničku izborni trku u Americi. AFP Lider Severne Koreje je rekao da u državi nije bilo slučajeva Kovida-19 U Severnoj Koreji održana je retka noćna vojna parada, kojoj je prisustvovao… »

Severna Koreja: Kim Džong-Un prisustvovao vojnoj paradi, prikazane interkontinentalne rakete

B92 10.10.2020
Retka noćna vojna parada dešava se nekoliko nedelja pred predsedničku izborni trku u Americi. U Severnoj Koreji održana je retka noćna vojna parada, kojoj je prisustvovao lider Kim Džong-Un. Paradom je obeleženo 75 godina Radničke partije. Severna… »

Severna Koreja: Kim Džong-Un prisustvovao vojnoj paradi, prikazane interkontinentalne rakete

BBC News 10.10.2020
Retka noćna vojna parada dešava se nekoliko nedelja pred predsedničku izborni trku u Americi. U Severnoj Koreji održana je retka noćna vojna parada, kojoj je prisustvovao lider Kim Džong-Un. Paradom je obeleženo 75 godina Radničke partije. Severna… »

Obratio se Kim FOTO

B92 10.10.2020
Severnokorejski lider Kim Džong Un obratio se na paradi održanoj noćas povodom proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije. Obratio se hvaleći vojsku zbog snažnog odgovora na prirodne katastrofe i sprečavanja širenja korona… »

Vlast Severne Koreje godišnjicu partije proslavila noćnom vojnom paradom

Danas 10.10.2020
Severna Koreja je održala veliku vojnu paradu i masovni skup u Pjongjangu u znak proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće komunističke partije. Centralno mesto na višečasovnoj proslavi priređenoj u neobično vreme: u noći između petka i… »

Velika vojna parada u Pjongjangu povodom godišnjice osnivanja vladajuće partije

N1 Info 10.10.2020
Severna Koreja je održala veliku vojnu paradu i masovni skup u Pjongjangu, u znak proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće komunističke partije. Centralno mesto na višečasovnoj proslavi, priređenoj u neobično vreme - u noći između petka i… »

Severne Koreja: Kim Džong-Un prisustvovao vojnoj paradi, prikazane interkontinentalne rakete

Danas 10.10.2020
U Severnoj Koreji održana je retka noćna vojna parada, kojoj je prisustvovao lider Kim Džong-Un. Paradom je obeleženo 75 godina Radničke partije. Severna Koreja obično na parada prikazuje nove rakete i oružje. Stručaci kažu da su tokom događaja… »

Kim: Severna Koreja bez korone, to je bilo moguće zahvaljujući socijalizmu

N1 Info 10.10.2020
Severnokorejski lider Kim Džong Un obratio se na vojnoj paradi, koja je održana u svitanje povodom 75 godina od osnivanja vladajuće Radničke partije, te poručio da će Severna Koreja prevazići sve krize i ujediniti svoje ruke sa Južnom Korejom. Kim… »

Kim na vojnoj paradi obećao jačanje odbrane; Pjongjang prikazao novu interkontinentalnu balističku raketu

RTV 10.10.2020
POJONGJANG - Severnokorejski lider Kim Džong Un obratio se na paradi održanoj noćas povodom proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije, hvaleći vojsku zbog snažnog odgovora na prirodne katastrofe i sprečavanja širenja korona… »

Severna Koreja na paradi po prvi put pokazala veliku balističku raketu: Kim se obratio masi, a ovo je poručio neprijateljima

Blic 10.10.2020
Severnokorejski lider Kim Džong Un obratio se na paradi održanoj noćas povodom proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije, hvaleći vojsku zbog snažnog odgovora na prirodne katastrofe i sprečavanja širenja korona virusa, javila… »

Pjongjang prikazao novu interkontinentalnu balističku raketu

Dnevnik 10.10.2020
PJONGJANG: Severna Koreja priklazala je danas na vojnoj paradi povodom 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije novu interkontinentalnu balističku raketu (ICBM) za koju analitičari kažu da još nije viđena, javljaju agencije. Kako navodi… »

Kim Džong Un na vojnoj paradi demonstrira moć novim raketama

Nova 10.10.2020
Severna Koreja je 10. oktobra održala veliku vojnu paradu i masovni skup u Pjongjangu u znak proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće komunističke partije. Agencije javljaju da je Severna Koreja ovim povodom predstavila i novu interkontinentalnu… »

Kim se obratio na vojnoj paradi, obećao jačanje odbrane

RTS 10.10.2020
Severnokorejski lider Kim Džong Un obratio se na paradi održanoj noćas povodom proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije, hvaleći vojsku zbog snažnog odgovora na prirodne katastrofe i sprečavanja širenja koronavirusa, javila… »

Vojna parada u severnoj Koreji! Obeležena 75. godišnjica Radničke stranke i predstavljeno najnovije naoružanje (video)

Mondo 10.10.2020
Mnogima je zapalo za oko da lider ove zemlje, Kim Džon Un ni u jednom trenutku nije pomenuo Ameriku, tokom svog govora. Mnogima je zapalo za oko da lider ove zemlje, Kim Džon Un ni u jednom trenutku nije pomenuo Ameriku, tokom svog govora… »

Sjeverna Koreja predstavila najveću interkontinentalnu raketu

Al Jazeera 10.10.2020
Balistički projektil je prikazan na vozilu sa najmanje 22 točka, što znači da je veći od svih koji su ranije predstavljeni. Sjeverna Koreja održala je vojnu paradu u subotu rano ujutro obilježavajući 75. godišnjicu utemeljenja svoje Radničke… »

Kim šokirao svet: Pohvalio se novom interkontinentalnom balističkom raketom, najvećom do sada! (Foto, video)

Kurir 10.10.2020
Severna Koreja priklazala je danas na vojnoj paradi povodom 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije novu interkontinentalnu balističku raketu (ICBM) za koju analitičari kažu da još nije viđena, javljaju agencije. Kako navodi Rojters… »

Severna Koreja godišnjicu partije proslavila noćnom vojnom paradom

Slobodna Evropa 10.10.2020
Severna Koreja je 10. oktobra održala veliku vojnu paradu i masovni skup u Pjongjangu u znak proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće komunističke partije. Centralno mesto na višečasovnoj proslavi imao je lider države i Radničke partije Koreje… »

Severna Koreja ima novu interkontinentalnu balističku raketu: Kim predstavio moćno oružje, a evo šta je poručio (video)

Večernje novosti 10.10.2020
SEVERNOKOREJSKI lider Kim Džong Un obratio se na paradi održanoj noćas povodom proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije, hvaleći vojsku zbog snažnog odgovora na prirodne katastrofe i sprečavanja širenja korona virusa, javila… »

Južna Koreja u panici: Evo šta je jutros uradila moćna armija Kim Džong Una

Večernje novosti 10.10.2020
JUŽNOKOREJSKI vojni krugovi tvrde da je Severna Koreja održala vojnu paradu u okviru proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije. U regionu se s velikim interesovanjem prate događaji oko proslave godišnjive vladajuće partije i… »

"Uzgredna demonstracija moći": Severna Koreja održala veliku vojnu paradu u čast 75. godišnjice radničke partije (foto)j

Blic 10.10.2020
Južnokorejski vojni krugovi tvrde da je Severna Koreja održala vojnu paradu u okviru proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije. U regionu se s velikim interesovanjem prate događaji oko proslave godišnjive vladajuće partije i… »

Vesti dana »