Povezane vesti

Emotivan susret majke i ćerke u rijalitiju! Žana nije mogla da se suzdrži kada je videla nju! A onda je devojčica spomenula…

Emotivan susret majke i ćerke u rijalitiju! Žana nije mogla da se suzdrži kada je videla nju! A onda je devojčica spomenula…

Kurir 10.10.2020
Žani Đorđević priređeno iznenađenje u vidu torte, povodom rođendana njene ćerke Irine, ono ju je još više obradovalo! Njena ćerka je stigla u Rajski vrt! Njih dve su odmah poletele jedna drugoj u zagrljaj, Žana je bila presrećna koliko i… »
Đole Đogani napokon progovorio o odnosu sa familijom: Ljudi me zaustavljaju zbog Lune

Đole Đogani napokon progovorio o odnosu sa familijom: Ljudi me zaustavljaju zbog Lune

Blic 10.10.2020
Mnogobrojna porodica Đogani već dugo godina ne živi u slozi. Mire se, svađaju, ne mogu da nađu zajednički jezik. Ipak, porodica je tvoja krv i nikada ne možeš da im okreneš leđa, ma šta god da su ti uradili, i to je upravo u "DeToxic" emisiji… »
Đole Đogani progovorio o odnosu sa gagijem, lunom i anabelom: Ne bežim ja od njih, ali mi nismo isto! Mora da se pravi…

Đole Đogani progovorio o odnosu sa gagijem, lunom i anabelom: Ne bežim ja od njih, ali mi nismo isto! Mora da se pravi…

Kurir 10.10.2020
Denser Đole Đogani za sebe može slobodno da kaže da je ispunjen i srećan čovek, jer svoje četvoro dece je izveo na pravi put. O roditeljstvu i kakav je tata kaže da najbolje mogu da pričaju Slađa i Vesna, a on je sada otkrio kako je vaspito… »

Vesti dana »