Повезане вести

Емотиван сусрет мајке и ћерке у ријалитију! Жана није могла да се суздржи када је видела њу! А онда је девојчица споменула…

Емотиван сусрет мајке и ћерке у ријалитију! Жана није могла да се суздржи када је видела њу! А онда је девојчица споменула…

Курир 10.10.2020
Жани Ђорђевић приређено изненађење у виду торте, поводом рођендана њене ћерке Ирине, оно ју је још више обрадовало! Њена ћерка је стигла у Рајски врт! Њих две су одмах полетеле једна другој у загрљај, Жана је била пресрећна… »
Ђоле Ђогани проговорио о односу са гагијем, луном и анабелом: Не бежим ја од њих, али ми нисмо исто! Мора да се прави разлика!…

Ђоле Ђогани проговорио о односу са гагијем, луном и анабелом: Не бежим ја од њих, али ми нисмо исто! Мора да се прави разлика!…

Курир 10.10.2020
Денсер Ђоле Ђогани за себе може слободно да каже да је испуњен и срећан човек, јер своје четворо деце је извео на прави пут. О родитељству и какав је тата каже да најбоље могу да причају Слађа и Весна, а он је сада открио како… »
Ђоле Ђогани напокон проговорио о односу са фамилијом: Људи ме заустављају због Луне

Ђоле Ђогани напокон проговорио о односу са фамилијом: Људи ме заустављају због Луне

Блиц 10.10.2020
Многобројна породица Ђогани већ дуго година не живи у слози. Мире се, свађају, не могу да нађу заједнички језик. Ипак, породица је твоја крв и никада не можеш да им окренеш леђа, ма шта год да су ти урадили, и то је управо у… »

Вести дана »