Povezane vesti
Emotivan susret majke i ćerke u rijalitiju! Žana nije mogla da se suzdrži kada je videla nju! A onda je devojčica spomenula…
Kurir 10.10.2020
Žani Đorđević priređeno iznenađenje u vidu torte, povodom rođendana njene ćerke Irine, ono ju je još više obradovalo! Njena ćerka je stigla u Rajski vrt! Njih dve su odmah poletele jedna drugoj u zagrljaj, Žana je bila presrećna koliko i njena ćerka. Obe… »
Đole Đogani progovorio o odnosu sa gagijem, lunom i anabelom: Ne bežim ja od njih, ali mi nismo isto! Mora da se pravi razlika!…
Kurir 10.10.2020
Denser Đole Đogani za sebe može slobodno da kaže da je ispunjen i srećan čovek, jer svoje četvoro dece je izveo na pravi put. O roditeljstvu i kakav je tata kaže da najbolje mogu da pričaju Slađa i Vesna, a on je sada otkrio kako je vaspito svoju decu i… »
Đole Đogani napokon progovorio o odnosu sa familijom: Ljudi me zaustavljaju zbog Lune
Blic 10.10.2020
Mnogobrojna porodica Đogani već dugo godina ne živi u slozi. Mire se, svađaju, ne mogu da nađu zajednički jezik. Ipak, porodica je tvoja krv i nikada ne možeš da im okreneš leđa, ma šta god da su ti uradili, i to je upravo u "DeToxic" emisiji potvrdio i… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 2 satajoš 34 povezane
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 43 minutajoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 47 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 4 satijoš 31 povezana