Povezane vesti
Srbin, a u timu Mađarske: ‘Drago mi je što ću konačno igrati na Marakani’
Hot sport 10.10.2020
Bivši igrač Čikago fajera o sutrašnjem susretu. Sutra se od 20:45 igra meč Lige nacija između reprezentacija Srbije i Mađarske, na stadionu ‘Rajko Mitić‘ u Beogradu. Igrač nacionalnog tima Mađarske, Nemanja Nikolić, dao je intervju za ‘Sportski žurnal’ u… »
Srbin sutra protiv "svojih" na Marakani: "Žao mi je što nema publike..."
Sportske.net 10.10.2020
Zanimljiv slučaj Nemanje Nikolića. Reprezentativac Mađarske srpskog porekla Nemanja Nikolić je u intervjuu za Sportski žurnal govorio o predstojećem duelu između dve selekcije u Beogradu u okviru Lige nacija. "Drago mi je što ću konačno da zaigram na… »
Vesti dana »

Došao po dug, a iz mraka dobio metak u grudi! Najnoviji detalji pucnjave u Kruševcu, evo šta je sve prethodilo drami ispred kuće osumnjičenog!
Kurir pre 7 minutajoš 73 povezane

Protesti u Srbiji: Kordon policije ispred Filozofskog u Novom Sadu, studenti i građani se okupljaju
NIN pre 21 minutajoš 35 povezanih

U toku protest ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Studenti isporučili pet zahteva dekanu
Nova pre 12 minutajoš 22 povezane

Kompanija NIS o odlaganju primene američkih sankcija: Nova posebna licenca na još mesec dana
Sputnik pre 3 satajoš 41 povezana

(Mape) lovac na superćelije otkriva gde stižu nepogode: Pašće puno kiše ovog dana, Beograd moguća meta, evo gde će još da pljušti
Blic pre 21 minutajoš 44 povezane