Povezane vesti
Bulatović: Priveden moj bliski prijatelj, istraga u suprotnom pravcu
N1 Info 10.10.2020
Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović saopštio je da je policije privela njegovog bliskog prijatelja Zorana Radmilovića, jer je u njegovoj kući pronađena farba koja je okarakterisana kao slična onoj, kojom su ispisane preteće poruke na… »
Bulatović na poligrafu zbog pretećih grafita na njegovoj kući
RTV 10.10.2020
BEOGRAD - Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović saopštio je danas da policija maltretira njega i njegove komšije i da je ponovo bio u policiji i da mu je ponuđeno poligrafsko testiranje koje je prihvatio. U saopštenju navodi da je… »
“Policija me ispitivala kao da sam ja pisao preteće poruke”
Nova 10.10.2020
Dejan Bulatović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, na čijoj su kući pre nekoliko dana ispisane preteće poruke, navodi da su već dva dana Batrovci i Šid preplavljeni policijom koja je došla iz Beograda, ali da umesto da traže počinioce i nalogodavce… »
Bulatović (SSP): Istraga o grafitima se vodi u suprotnom smeru
Novi magazin 10.10.2020
Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović saopštio je da je policije privela njegovog bliskog prijatelja Zorana Radmilovića, jer je u njegovoj kući pronađena farba koja je okarakterisana kao slična onoj, kojom su ispisane preteće poruke na… »
Vesti dana »

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Er Kanada obustavlja letove: Štrajk više od 10.000 stjuardesa izazvao globalni haos
Blic pre 1 satjoš 1 povezana