Повезане вести
Булатовић: Приведен мој блиски пријатељ, истрага у супротном правцу
Н1 Инфо 10.10.2020
Потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић саопштио је да је полиције привела његовог блиског пријатеља Зорана Радмиловића, јер је у његовој кући пронађена фарба која је окарактерисана као слична оној, којом су… »
Булатовић на полиграфу због претећих графита на његовој кући
РТВ 10.10.2020
БЕОГРАД - Потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић саопштио је данас да полиција малтретира њега и његове комшије и да је поново био у полицији и да му је понуђено полиграфско тестирање које је прихватио. У… »
“Полиција ме испитивала као да сам ја писао претеће поруке”
Нова 10.10.2020
Дејан Булатовић, потпредседник Странке слободе и правде, на чијој су кући пре неколико дана исписане претеће поруке, наводи да су већ два дана Батровци и Шид преплављени полицијом која је дошла из Београда, али да уместо да… »
Булатовић (ССП): Истрага о графитима се води у супротном смеру
Нови магазин 10.10.2020
Потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић саопштио је да је полиције привела његовог блиског пријатеља Зорана Радмиловића, јер је у његовој кући пронађена фарба која је окарактерисана као слична оној, којом су… »
Вести дана »
"За сада нема говора о састанку Путина и Трампа до краја године": Песков открио шта је потребно да би сусрет био продуктиван
Курир пре 36 минутајош 11 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 1 сатјош 5 повезаних
Да ли ће бити снега за Нову годину? Метеоролог открио шта нас вероватно чека
Ало пре 21 минутајош 9 повезаних
Данас је Свети Алимпије, један од три велика Столпника: Верује се да не треба јести ову врсту меса
Телеграф пре 1 сатјош 7 повезаних
Возачи, опрез! Магла и смањена видљивост на путевима широм Србије, ово су савети за сигуран пут
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних