Повезане вести
Булатовић: Приведен мој блиски пријатељ, истрага у супротном правцу
Н1 Инфо 10.10.2020
Потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић саопштио је да је полиције привела његовог блиског пријатеља Зорана Радмиловића, јер је у његовој кући пронађена фарба која је окарактерисана као слична оној, којом су… »
Булатовић на полиграфу због претећих графита на његовој кући
РТВ 10.10.2020
БЕОГРАД - Потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић саопштио је данас да полиција малтретира њега и његове комшије и да је поново био у полицији и да му је понуђено полиграфско тестирање које је прихватио. У… »
“Полиција ме испитивала као да сам ја писао претеће поруке”
Нова 10.10.2020
Дејан Булатовић, потпредседник Странке слободе и правде, на чијој су кући пре неколико дана исписане претеће поруке, наводи да су већ два дана Батровци и Шид преплављени полицијом која је дошла из Београда, али да уместо да… »
Булатовић (ССП): Истрага о графитима се води у супротном смеру
Нови магазин 10.10.2020
Потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић саопштио је да је полиције привела његовог блиског пријатеља Зорана Радмиловића, јер је у његовој кући пронађена фарба која је окарактерисана као слична оној, којом су… »
Вести дана »
Трамп за Политико: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Н1 Инфо пре 35 минутајош 29 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 30 минутајош 32 повезане
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 1 сатјош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних