Povezane vesti
Janjuš se sa burmom na ruci uselio na imanje u Šimanovcima: Muka me naterala, nisam dobro
Mondo 11.10.2020
Nakon svađe sa ljubavnicim ušao u Zadrugu. Nakon svađe sa ljubavnicim ušao u Zadrugu. Na imanje u Šimanovcima uselila su se dva nova, tačnije stara zadrugara Sanja Satankonić i Marko Janjušević Janjuš. Bivši košarkaš je u studio došao nakon sknadala sa… »
Janjuš u zadrugu ušao sa burmom na ruci: "Moju muku niko ne zna, sam sam kriv za sve"
Blic 11.10.2020
U Belu kuću večeras je ušao Marko Janjušević Janjuš, a pred sam odlazak među zadrugare otkrio je da zdravstveno nije baš najbolje. - Muka me naterala. Videćete sve tokom ovog perioda. Nisam baš dobro, nisam ni loše. Po meni se vidi da sam loše, je l'… »
Vesti dana »
Papa Lav: Lopovi koji otimaju prirodna bogatstva, vodeći krvave ratove nam otimaju budućnost
Danas pre 1 satjoš 45 povezanih
Ministar spoljnih poslova Irana se vratio u Pakistan, bez razgovora sa američkim izaslanicima
Nedeljnik pre 1 satjoš 112 povezane
(Foto, video) "izopačeni ludak hteo da ubije Trampa i što više članova: Vlade!" Prvo oglašavanje Donalda nakon napada: Pucnji odjekuju, predsednik pada na pod, a svi bruje o Melanijinoj reakciji
Blic pre 10 minutajoš 89 povezanih
Jokiću je neko ukrao gaće posle poraza od Minesote! Da, dobro ste pročitali... Srbin ostao bez donjeg veša, evo šta ga je zateklo u svlačionici!
Kurir pre 35 minutajoš 37 povezanih
Ovaj deo Srbije već na udaru olujnog vetra! Biće i do 26 stepeni: Evo kada stiže zahlađenje sa padavinama
Telegraf pre 6 satijoš 27 povezanih