Повезане вести

Ђоковић: Велико искуство за мене; Надал: Реванш за Мелбурн

Ђоковић: Велико искуство за мене; Надал: Реванш за Мелбурн

Политика 11.10.2020
Надал је велики шампион, показао је то данас и ово је још једно велико искуство за мене, признао је Новак Ђоковић после пораза у финалу Ролан Гароса од Шпанца. „Био је тежак меч за мене. Нисам задовољан како сам одиграо, победио… »
Надал је шампион Ролан Гароса

Надал је шампион Ролан Гароса

РТС 11.10.2020
Шпанац Рафаел Надал савладао је Новака Ђоковића са 3:0 по сетовима 6:0, 6:2, 7:5 и освојио 13. титулу на Ролан Гаросу. 11. 10. 2020. 17:51 Крај меча, Ђоковић - Надал 5:7 Надал асом ставља тачку на овај меч у гему освојеном без… »
Победа Надала без изгубљеног сета у финалу Ролан Гароса у Паризу

Победа Надала без изгубљеног сета у финалу Ролан Гароса у Паризу

Политика 11.10.2020
Први тенисер света Новак Ђоковић није успео да осовоји овогодишњи Ролан Гарос пошто је у финалу поражен од Шпанца Рафаела Надала у три сета (0:6, 2:6, 5:7). Новак Ђоковић и Рафаел Надал су данас на стадиону Филип Шатрије играли… »
Коментари Срба на Новаков пораз су пораз свих нас

Коментари Срба на Новаков пораз су пораз свих нас

Ноизз 11.10.2020
Рафаел Надал је победом над Новаком Ђоковићем од 3-0 у сетовима освојио 13. титулу на Ролан Гаросу. Надал је "почистио" Ђоковића после два сата и 41 минута игре – 6:0, 6:2, 7:5. Ово је Шпанцу било 13. титула у Паризу у исто… »
Новак - Шта даље?

Новак - Шта даље?

Спортске.нет 11.10.2020
Два најважнија циља остају на снази! Новак Ђоковић је изгубио у финалу Ролан Гароса са 3:0 у сетовима од Рафаела Надала. После меча је рекао да мисли да и даље може да престигне Рафаела Надала и Роџера Федерера по броју… »
Новак игра у Бечу, има велике шансе да остане број један

Новак игра у Бечу, има велике шансе да остане број један

Нова 11.10.2020
Новак Ђоковић озбиљно намерава да годину заврши на челној позицији АТП листе, а у томе би могло да му помогне и што ће играти на турниру Серије АТП 500 у Бечу. Турнир у главном граду Аустрије игра се од 26. октобра до 1… »
Надал: Новаче, разбио си ме у Мелбурну, сад је био мој ред

Надал: Новаче, разбио си ме у Мелбурну, сад је био мој ред

Нова 11.10.2020
Рафаел Надал упутио је шмекерске речи Новаку Ђоковићу после финала Ролан Гароса. Шпански ас разбио је првог тенисера свега 6:0, 6:2, 7:5, за 13. титулу Ролан Гароса, односно 20. гренд слем трофеј. Ипак, памти добро Надал почетак… »
Ноле је имао другачији план, али...

Ноле је имао другачији план, али...

Спортске.нет 11.10.2020
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је могао и морао боље у данашњем финалу Отвореног првенства Француске, у ком је поражен од Рафаела Надала. Ђоковић је изгубио од Рафаела Надала у финалу Ролан Гароса са 3:0 у сетовима… »
Кратка и изненађујућа листа играча који су Новаку узели сет с нулом

Кратка и изненађујућа листа играча који су Новаку узели сет с нулом

Моззарт спорт 11.10.2020
Свега четворица на гренд слем турнирима. Изазов сам по себи није могао да буде већи. Рафаел Надал на Ролан Гаросу, а порази “краља шљаке“ у Паризу ретки су као Халејева комета. А још након што му је Новак Ђоковић први сет… »
Титуле без изгубљеног сета за историју тениса

Титуле без изгубљеног сета за историју тениса

Моззарт спорт 11.10.2020
Ово се никад раније није десило. Рафаел Надал је протутњао Ролан Гаросом! Убедљива победа у финалу над Новаком Ђоковићем је била само кулминација феноменалног турнира за Шпанца који је дошао до 100. победе и 13. титуле у… »
Ђоковић: Дан када кажете, скидам капу противнику

Ђоковић: Дан када кажете, скидам капу противнику

Нова 11.10.2020
Непун сат после завршеног финала, Новак Ђоковић је на конференцији за медије одговарао на питања и рекао је да његов пораз нема никакве везе са повредом која ге је мучила раније током турнира. Не дешава се Новаку да често… »
Ђоковић ће играти и у Бечу!

Ђоковић ће играти и у Бечу!

Н1 Инфо 11.10.2020
Новак Ђоковић играће на турниру из Серије 500 у Бечу, открио је српским новинарима на конференцији за медије после пораза од Рафаела Надала у финалу Ролан Гароса. Ђоковић је рекао да је добио „специјалну позивницу“ за турнир који… »
Федерер честитао пријатељу: Браво, Рафа, заслужио си

Федерер честитао пријатељу: Браво, Рафа, заслужио си

Н1 Инфо 11.10.2020
Швајцарски тенисер Роџер Федерер честитао је 'свом пријатељу' Рафаелу Надалу на освајању 20. Грен слем титуле. Надал је у недељу освојио 13. трофеј на Ролан Гаросу, пошто је савладао Новака Ђоковића максималним резултатом… »
Надал: Ђоковић ме је разбио у Аустралији, сада је дошао ред на мене

Надал: Ђоковић ме је разбио у Аустралији, сада је дошао ред на мене

Спортски журнал 11.10.2020
Шпански тенисер Рафаел Надал честитао је Новаку Ђоковићу, кога је убедљиво победио у финалу Отвореног првенства Француске. – Честитке Новаку за још један сјајан турнир. Он је мене разбио у Аустралији, сада ја дошао ред на мене… »
Након новаковог пораза, огласила се Јелена Ђоковић: Снажна порука на Твитеру! (фото)

Након новаковог пораза, огласила се Јелена Ђоковић: Снажна порука на Твитеру! (фото)

Мондо 11.10.2020
Тенисерова супруга се одмах огласила! Тенисерова супруга се одмах огласила! Новак Ђоковић је одиграо врло лош меч у финалу Ролан Гароса и изгубио у три сета (6:0, 6:2, 7:5), па је тако Надал подигао 13. пехар у Паризу. Одмах… »
И Надал је човек од крви и меса! Шпанац се захвалио Новаку, узео микрофон и пустио сузе! /видео/

И Надал је човек од крви и меса! Шпанац се захвалио Новаку, узео микрофон и пустио сузе! /видео/

Спортал блиц 11.10.2020
Након што је 13. пут освојио Ролан Гарос, укупно 20. гренд слем трофеј, Рафаел Надал није успео да задржи емоције. Неколико пута му се то десило, и код подизања пехара, а и код интонирања химне Шпаније. Потом се још једном… »
Новак испао шмекер после пораза: Рафа ти си краљ шљаке, то сам осетио на својој кожи!

Новак испао шмекер после пораза: Рафа ти си краљ шљаке, то сам осетио на својој кожи!

Мондо 11.10.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић поражен је у финалу Ролан Гароса од Рафаела Надала. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић поражен је у финалу Ролан Гароса од Рафаела Надала. Рафаел Надал је остао краљ шљаке, а Новак Ђоковић… »
"Прошли пут је Новак разбио мене, САД сам ја њега": Надал неће о рекордима после 100. победе на Ролан Гаросу!

"Прошли пут је Новак разбио мене, САД сам ја њега": Надал неће о рекордима после 100. победе на Ролан Гаросу!

Мондо 11.10.2020
Шпанац је био врло убедљив против Ђоковића. Шпанац је био врло убедљив против Ђоковића. Рафаел Надал је неуништиви шампион Ролан Гароса! Шпанац је у Паризу освојио 13. гренд слем и са 20 се изједначио са Роџером Федерером… »
Историја је исписана: Надал стигао и недостижног Федерера! Новаков задатак није лак (анкета)

Историја је исписана: Надал стигао и недостижног Федерера! Новаков задатак није лак (анкета)

Мондо 11.10.2020
Краљ шљаке је учврстио свој трон. Краљ шљаке је учврстио свој трон Роџер Федерер није више сам на врху! Најбољи шпански тенисер свих времена Рафаел Надал стигао је Федерерових невероватних 20 Гренд слем титула и уписао… »
Ђоковић: Велико признање Надалу, важно је да можемо да играмо спорт који волимо

Ђоковић: Велико признање Надалу, важно је да можемо да играмо спорт који волимо

Вечерње новости 11.10.2020
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић поражен у финалу Ролан Гароса од Рафаела Надала са 6:0, 6:2, 7:5 и с пуним правом није био задовољан игром. Свестан је Ђоковић да је био далеко од најбоље игре. - Велико признање Надалу… »
Федерер је ипак доживео тежи дебакл у Паризу од Новака: Роџеров неславни рекорд остао недодирљиив!

Федерер је ипак доживео тежи дебакл у Паризу од Новака: Роџеров неславни рекорд остао недодирљиив!

Телеграф 11.10.2020
И даље ће онај меч из 2008. бити рекордан. Фанови Роџера Федерера понадали су се дебаклу Новака Ђоковића који би престигао онај дуел из 2008. године, али до тога није дошло. Рафа је своју четврту париску титулу освојио 2008… »
Федерер се огласио чим му је Рафа изједначио рекорд: Да ли би написао исто и да је Новак узео пехар?

Федерер се огласио чим му је Рафа изједначио рекорд: Да ли би написао исто и да је Новак узео пехар?

Телеграф 11.10.2020
Означио је Надала као свог највећег ривала и индиректно поручио да ни његова каријера још није готова иако има 39 година. Швајцарски тенисер Роџер Федерер честитао је Рафаелу Надалу на освајању 13. Ролан Гароса и… »
Црта на крају луде 2020: Федерер – 20, Надал – 20, Ђоковић – 17

Црта на крају луде 2020: Федерер – 20, Надал – 20, Ђоковић – 17

Моззарт спорт 11.10.2020
А могла је ова година и другачије да се заврши. Сјајно је почела ова 2020. година за Новака Ђоковића. Освајањем Аустралијен Опена је ухватио залет за да крене ка рекорду по број гренд слема титула и статусу највећег свих… »
Новаче, још ћемо се борити!

Новаче, још ћемо се борити!

Моззарт спорт 11.10.2020
Рафа Надал је на свој начин тешио највећег ривала. Човек који је данас у Паризу показао да му нема равног на црвеној шљаци и да ће се тешко родити сличан, Рафаел Надал још једном је показао велику скромност при подизању пехара… »
Шпанци у екстази након пораза Ђоковића, Рафа најбољи свих времена!?

Шпанци у екстази након пораза Ђоковића, Рафа најбољи свих времена!?

Спортске.нет 11.10.2020
Славље на Пиринејима, али ускоро чекамо одговор Новака... Читава Шпанија је одушевљена убедљивим тријумфом Рафела Надала над најбољим тенисером света Новаком Ђоковићем у финалу Ролан Гароса. Шпанац је стигао до 13. титуле на… »
Касно буђење Ђоковића - "безгрешни" Надал 13. пут шампион Ролан Гароса!

Касно буђење Ђоковића - "безгрешни" Надал 13. пут шампион Ролан Гароса!

РТВ 11.10.2020
ПАРИЗ - Шпанац Рафаел Надал савладао је Новака Ђоковића са 3:0 по сетовима 6:0, 6:2, 7:5 и освојио 13. титулу на Ролан Гаросу. Наш тенисер запретио тек у трећем сету, ипак није имао снаге за више. Шпанац се изједначио с Роџером… »
Надалу 13 није баксузан број: Ђоковић се поклонио краљу Париза

Надалу 13 није баксузан број: Ђоковић се поклонио краљу Париза

Моззарт спорт 11.10.2020
Шпанац потпуно доминирао против индиспонираног Новака у финалу Ролан Гароса и још једном потврдио да му нема равног на црвеној шљаци Града светлости, стигавши успут Федерера по броју гренд слемова. Неумољив, неосвојив... да… »
Ђоковић: Победио је бољи, важно је да се игра

Ђоковић: Победио је бољи, важно је да се игра

Моззарт спорт 11.10.2020
За њега је чаша увек полупуна. Помало чудно спокојан и миран и поред тешко, неочекивано тешког пораза у финалу Ролан Гароса, Новак Ђоковић се на завршној церемонији обратио јавности. За њега је и овај пут чаша полупуна, како и… »
Никад теже против Рафе

Никад теже против Рафе

Моззарт спорт 11.10.2020
Само седам гемова узео је Ђоковић у финалу Ролан Гароса. Једно од највећих ривалства у историји спорта: Новак Ђоковић против Рафаела Надала. С последњим, бар тренутно, поглављем у финалу овогодишњег Ролан Гароса. Ђоковић… »
Надал освојио Ролан Гарос, победио Новака са 3:0

Надал освојио Ролан Гарос, победио Новака са 3:0

Спутник 11.10.2020
Рафаел Надал победио је у финалу Ролан Гароса. Шпанац је до 13. титуле у Паризу дошао пошто је савладао Новака Ђоковића 3-0 у сетовима (6:0, 6:2, 7:5). Освојио је 20. Грен слем трофеј, чиме је изједначио рекорд Роџера Федерера… »
Надал поразио Ђоковића у финалу Ролан Гароса: Србин није могао ни до сета, невероватан тенис Шпанца и жал због Новаковог…

Надал поразио Ђоковића у финалу Ролан Гароса: Србин није могао ни до сета, невероватан тенис Шпанца и жал због Новаковог…

Спортал блиц 11.10.2020
Све је успео Новак Ђоковић у каријери осим да победи Рафаела Надала у финалу Ролан Гароса! Ноле је одиграо испод нивоа и изгубио са 6:0, 6:2, 7:5. Освајањем титуле, Шпанац се изједначио са Федерером у гренд слем титулама… »
Новак без шансе против "краља шљаке": Надал освојио 20. гренд слем, Ђоковић одиграо ужасан меч!

Новак без шансе против "краља шљаке": Надал освојио 20. гренд слем, Ђоковић одиграо ужасан меч!

Мондо 11.10.2020
Српски тенисер се пробудио тек у трећем сету, али ни то није било довољно да заустави Рафу. Српски тенисер се пробудио тек у трећем сету, али ни то није било довољно да заустави Рафу. Рафаел Надал освојио је 13. пут у каријери… »
Надал тријумфом над Ђоковићем освојио тринаести наслов Роланд Гарроса

Надал тријумфом над Ђоковићем освојио тринаести наслов Роланд Гарроса

Ал Јазеера 11.10.2020
Шпански тенисер је у финалу против Новака Ђоковића забијежио 100. побједу на париском Гранд Сламу. Шпански тенисер Рафаел Надал освојио је Гранд Слам Роланд Гаррос савладавши у финалу у Паризу Србијанца Новака Ђоковића са 6:0… »
Федерер честитао Надалу: Ти си мој највећи ривал

Федерер честитао Надалу: Ти си мој највећи ривал

Нова 11.10.2020
Рафаел Надал је освојио 13. пут Ролан Гарос, и стигао до јубиларног 20. гренд слема после победе над Новаком Ђоковићем, а Роџер Федерер се експресно огласио и честитао му. “Увек сам имао огромно поштовање према мом другу Рафи… »
Новак: Потпуно ме је надиграо, нема шта да се прича

Новак: Потпуно ме је надиграо, нема шта да се прича

Нова 11.10.2020
Новак Ђоковић није био расположен после убедљивог пораза у финалу Ролан Гароса од Рафаела Надала. Најбољи рекет света је после 160 минута игре положио оружје, изгубивши четврти пут од пет финала у Болоњској шуми и трећи пут од… »
"Желим да одам велико признање Рафи": Новак видно разочаран, па са позорнице Ролан Гароса поручио: Нисам задовољан!

"Желим да одам велико признање Рафи": Новак видно разочаран, па са позорнице Ролан Гароса поручио: Нисам задовољан!

Спортал блиц 11.10.2020
Наравно да је тешко Новаку Ђоковићу после једног од најтежих пораза у каријери. . Импресивно! Свестан је величине достигнућа, па је после меча, на церемонији доделе пехара, рекао: - Желео бих да одам Рафи велико признање. Не… »
Виландер избаксузирао Новака: Надао сам се великом финалу, Рафа је учинио да не буде!

Виландер избаксузирао Новака: Надао сам се великом финалу, Рафа је учинио да не буде!

Мондо 11.10.2020
Огласио се и некадашњи "хејтер" Ђоковића. Огласио се и некадашњи "хејтер" Ђоковића. Чини се да је Новака Ђоковића боље ишло док је Матс Виландер говорио да ће изгубити, пошто чим је прогнозирао да ће победити Рафаела Надала у… »
Виландер: Ово се неће памтити као велико финале

Виландер: Ово се неће памтити као велико финале

Нова 11.10.2020
Матс Виландер и Тим Хенман, коментатори Еуроспорта, изненађени су тако лаком и брзом победом Рафаела Надала у финалу Ролан Гароса. Шпанац је после 160 минута славио са 6:0, 6:2, 7:5, а Виландер, који је победио у Паризу три пута… »
Ђоковић: Рафа је показао зашто је 'краљ шљаке'

Ђоковић: Рафа је показао зашто је 'краљ шљаке'

Н1 Инфо 11.10.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић истакао је да није задовољан како је играо у финалу Ролан Гароса, али је одао признање Рафаелу Надалу за освојену 13. титулу у Паризу. Надал је освојио 13. титулу у Паризу, пошто је савладао… »
ЗАСТРАШУЈУЋЕ Надалове бројке! Ово никад нико неће достићи?

ЗАСТРАШУЈУЋЕ Надалове бројке! Ово никад нико неће достићи?

Спортске.нет 11.10.2020
Невероватно! Како је могуће да неко ОВАКО доминира? Покушавао је Новак годинама да га у иностраним медијима третирају на исти начин као Федерера и Надала, али од данас ће то бити још теже, пошто су Федерер и Надал први тенисери у… »
Надал освојио 13. трофеј Ролан Гароса

Надал освојио 13. трофеј Ролан Гароса

Нови магазин 11.10.2020
Српски тенисер Новак Ђоковић изгубио је од Шпанца Рафаела Надала у финалу Ролан Гароса у три сета, 0:6, 2 :6, 5:7. Победнику Надалу, којег с разлогом зову „краљем шљаке“, ово је 13. титула на Ролан Гаросу. Први тенисер света… »
"И ти си мене овако разбио": Велики гест Надала према Новаку одмах након финала, ретко ко га је очекивао /видео/

"И ти си мене овако разбио": Велики гест Надала према Новаку одмах након финала, ретко ко га је очекивао /видео/

Спортал блиц 11.10.2020
Новак Ђоковић је претрпео најтежи пораз у финалу Ролан Гароса од Рафаела Надала који га је савладао са 6:0, 6:2, 7:5, а потом упутио сјајне речи. У изјави одмах после меча, Надал је поручио како је то тенис - једном победи један… »
Најтежи порази у финалима, Ноле боље прошао од Федерера

Најтежи порази у финалима, Ноле боље прошао од Федерера

Нова 11.10.2020
Рафаел Надал освојио је 13. Ролан Гарос, разбио је Новака Ђоковића у финалу, али српски ас није претрпео најтежи пораз у финалу париског гренд слема. Шпански тенисер подигао је 20. гренд слем трофеј, чиме се изједначио са… »
Рафа стигао Федерера, имају по 20 гренд слем титула

Рафа стигао Федерера, имају по 20 гренд слем титула

Нова 11.10.2020
Рафаел Надал је освајањем 13. пехара на Ролан Гаросу успео да освоји 20. гренд слем титулу у каријери и изједначи се по том учинку са великим ривалом, Роџером Федерером. Швајцарац није играо од Аустралије почетком године, није… »
Ђоковић није успео: Надал славио у три сета и 13. пут освојио Ролан Гарос

Ђоковић није успео: Надал славио у три сета и 13. пут освојио Ролан Гарос

ШПАНСКИ тенисер Рафаел Надал освојио је Ролан Гарос пошто је у финалу победио Новака Ђоковића са 6:0, 6:2, 7:5. Ово је другом играчу планете 13. трофеј на Отвореном првенству Француске и још једном је показао да справом носи… »
Надал После победе: Ђоковић ме је разбио у Аустралији, сад је дошао ред на мене, то је део игре

Надал После победе: Ђоковић ме је разбио у Аустралији, сад је дошао ред на мене, то је део игре

РАФАЕЛ Надал освојио је 13. пут Ролан Гарос. После меча је честитао Новаку Ђоковићу. Шпанац је био бољи од нашег аса са 6:0, 6:2, 7:5 у њиховом 56. дуелу. - Честитке Новаку на сјајном турниру. Разбио ме је у Аустралији, сад сам… »
"Ово неће ући у историју као велико финале": Виландер је пронашао и узрок Новаковог дебакла

"Ово неће ући у историју као велико финале": Виландер је пронашао и узрок Новаковог дебакла

Телеграф 11.10.2020
Циципас је натерао Новака да игра нешто дужи меч полуфинала. Матс Виландер био је изненађен суровом доминацијом Рафаела Наадала у финалу Ролан Гароса. Новак Ђоковић изгубио је са 6:0, 6:2, 7:5, Рафа је потврдио да је "краљ… »
Ево колико ће новца добити Ђоковић и Надал после финала Ролан Гароса

Ево колико ће новца добити Ђоковић и Надал после финала Ролан Гароса

Телеграф 11.10.2020
Најбољи тенисер света ће поправити свој "банковни рачун" после турнира у Паризу. Рафаел Надал је освојио Ролан Гарос после доминантне партије у финалу против Новака Ђоковића са 6:0, 6:2, 7:5 и тако ушао у историју тениса јер је… »
Новак незадовољан игром у финалу са Рафом и искрено признао: Показао је зашто је "Краљ шљаке"...

Новак незадовољан игром у финалу са Рафом и искрено признао: Показао је зашто је "Краљ шљаке"...

Телеграф 11.10.2020
Ноле је најбољи на свету, али је Надал и даље број један на шљаци. Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић каже да је Рафаел Надал у недељу био бољи у финалу Ролан Гароса, али је захвалан што су уопште њих двојица добили… »
Погледајте како је Надал прославио победу над Ђоковићем у Паризу

Погледајте како је Надал прославио победу над Ђоковићем у Паризу

Телеграф 11.10.2020
Тренутак који је Шпанац дуго чекао... Успео је Рафаел Надал да победи најбољег на свету Новака Ђоковића у финалу Ролан Гароса и освоји 20. Гренд слем трофеј чиме се изједначио са Роџером Федерером. Шпанац је још једном показао… »
Ни његово присуство не помаже Новаку у финалу: За Ђоковића навија најпознатији човек на трибинама, један је од привилегованих…

Ни његово присуство не помаже Новаку у финалу: За Ђоковића навија најпознатији човек на трибинама, један је од привилегованих…

Спортал блиц 11.10.2020
Принц Алберт Други од Монака, у публици је на финалу Ролан Гароса. и играју финале гренд слема у Паризу, а мало људи има привилегију да гледа дуел уживо. Међу њима је принц Алберт Други од Монака, који верујемо да навија за… »
Новаков урлик повратка у меч: Тресао се Шатрије после овог брејка Ђоковића

Новаков урлик повратка у меч: Тресао се Шатрије после овог брејка Ђоковића

Телеграф 11.10.2020
Важан моменат на мечу! Новак Ђоковић тек је 3. сету финала Ролан Гароса "показао зубе" Рафаелу Надалу! Деловало је да је после 2 изгубљена сета Новак на прагу пораза, када је у 3. сету Рафа направио брејк за 3:2. Шпанац је то… »
Јављају се пајаци, прозивају Новака због 6:0 у финалу Ролан Гароса против Надала

Јављају се пајаци, прозивају Новака због 6:0 у финалу Ролан Гароса против Надала

Телеграф 11.10.2020
Многи се наслађују због лошег старта Ђоковића у финалу Ролан Гароса. Изненађујуће лош старт финала за Новака Ђоковића против Рафаела Надала, где је најбољи тенисер света изгубио први сет са нулом, многима је дало повода да… »
Детаљ из тунела Ђоковића и Надала пред излазак на терен најбоље показује колико их ради адреналин

Детаљ из тунела Ђоковића и Надала пред излазак на терен најбоље показује колико их ради адреналин

Телеграф 11.10.2020
Све спремно за велико финале. Ролан Гарос ће овај пут бити непланирано последњи Гренд слем сезоне! Обично УС Опен затвара ГС сезону, овај пут су корона вирус и брзина Парижана учинили да се у Француској игра завршни Гренд слем… »
УЖИВО Крешендо у Паризу – Новак против Рафе, за титулу!

УЖИВО Крешендо у Паризу – Новак против Рафе, за титулу!

Нова 11.10.2020
Тениски класик, 56. дуел Новака Ђоковића и Рафаела Надала одиграће се у финалу Ролан Гароса, уз директан текстуални пренос на Нова.рс. Најбољи тенисер света је дошао до шансе да се бори за 18. Гренд слем трофеј, док његов ривал… »
Надалов тренер: Очекујем агресивног Новака

Надалов тренер: Очекујем агресивног Новака

Нова 11.10.2020
Карлос Моја, тренер Рафаела Надала, навео је да очекује веома тежак меч за његовог пулена у финалу Ролан Гароса. Шпанац ће се састати са Новаком Ђоковићем, најбољим тенисером света. Они ће одиграти 56. дуел, а српски играч има… »
"Само би се луд човек кладио против Рафе на РГ, али..."

"Само би се луд човек кладио против Рафе на РГ, али..."

Н1 Инфо 11.10.2020
Пат Кеш, освајач Вимблдона из 1987. године, очекује изузетно неизвесно финале Ролан Гароса у којем се од 15 часова састају Рафаел Надал и Новак Ђоковић. Новак води у међусобном скору 29-26, на шљаци је 17-7 за Рафу, али Ђоковић… »
За славу, бодове, престиж: Новаку поени и велика новчана награда у случају победе

За славу, бодове, престиж: Новаку поени и велика новчана награда у случају победе

У свом 28. окршају у финалима Новак Ђоковић и Рафа Надал одиграће нови тениски класик. Жељно се исчекује дуел Шпанца и Србина, за многе је Рафа непобедив у Паризу, али тениски стручњаци нису чули за српски инат. Поред престижа… »
“Сигурно није опасно, али – Новак ће морати да ‘цркне'”

“Сигурно није опасно, али – Новак ће морати да ‘цркне'”

Нова 11.10.2020
Никола Пилић, легендарни тениски тренер, говорио је о шансама Новака Ђоковића да победи у финалу Ролан Гароса. Најбољи играч света ће се за 18. Гренд слем трофеј у каријери борити против Рафаела Надала. Новак је имао тежак посао… »
Новак дословно мора да изгине за титулу: Легендарни Никола Пилић лепо сажео шта је потребно да се освоји Ролан Гарос

Новак дословно мора да изгине за титулу: Легендарни Никола Пилић лепо сажео шта је потребно да се освоји Ролан Гарос

Мондо 11.10.2020
Кратко и јасно, али у прогнозе се није упуштао. Кратко и јасно, али у прогнозе се није упуштао Легендарни хрватски и југословенски тенисер и тренер Никола Пилић зна шта Новак Ђоковић треба да уради против Рафаела Надала да би… »
За титулу се мора гинути: Ко осваја Гарос, ево шта каже славни тениски стручњак!

За титулу се мора гинути: Ко осваја Гарос, ево шта каже славни тениски стручњак!

ОЧИ спортског света упрте су данас у Париз,сви жељно исчекују излазак на терен Новака Ђоковића и Рафаела Надала. Новак мора да "цркне на терену" како би освојио Отворено првенство Француске, то сматра хрватски тениски стручњак… »

Вести дана »