Povezane vesti
Srpskom glumcu su držali pištolj u ustima zbog prezimena: Devedesetih su ga presluškivali i pratili
Mondo 11.10.2020
U ispovesti otkrio kako je mogao da izgubi život, jer nekome nije odgovaralo njegovo prezime. U ispovesti otkrio kako je mogao da izgubi život, jer nekome nije odgovaralo njegovo prezime. Proslavljeni glumac Irfan Mensur u svojoj velikoj ispovesti… »
"Držali su mi pištolj u ustima jer se zovem Irfan Mensur" Drama našeg glumca - prisluškivali mu telefon, pretili, išli za…
Blic 11.10.2020
Naš proslavljeni glumac Irfan Mensur ispričao je u svojoj ispovesti da je devedesetih jedva izbegao smrt i sve zbog toga jer se nije prezivao na - ić. - Umalo nisam nastradao i devedesetih. Bila je 1992. godine, a ja sam imao pištolj u ustima… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša obeležili šest meseci od nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Rešetka pre 3 satajoš 13 povezanih

Ovo je muzičar koji je nastradao u saobraćajki u Novom Sadu: Ljudi se opraštaju od njega na mrežama! "Neka te anđeli čuvaju"
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana

Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice otišla iz Srbije: Strahujem za svoju bezbednost
Pravda pre 4 satijoš 5 povezanih

„Jokić je trebalo da dođe u Partizan, nisam ga voleo“: Bogdanović otkrio nepoznate detalje, sve je moglo da bude drugačije
Nova pre 3 satajoš 56 povezanih