Povezane vesti
Srpskom glumcu su držali pištolj u ustima zbog prezimena: Devedesetih su ga presluškivali i pratili
Mondo 11.10.2020
U ispovesti otkrio kako je mogao da izgubi život, jer nekome nije odgovaralo njegovo prezime. U ispovesti otkrio kako je mogao da izgubi život, jer nekome nije odgovaralo njegovo prezime. Proslavljeni glumac Irfan Mensur u svojoj velikoj ispovesti pričao… »
"Držali su mi pištolj u ustima jer se zovem Irfan Mensur" Drama našeg glumca - prisluškivali mu telefon, pretili, išli za njim…
Blic 11.10.2020
Naš proslavljeni glumac Irfan Mensur ispričao je u svojoj ispovesti da je devedesetih jedva izbegao smrt i sve zbog toga jer se nije prezivao na - ić. - Umalo nisam nastradao i devedesetih. Bila je 1992. godine, a ja sam imao pištolj u ustima. Bukvalno… »
Vesti dana »

Demonstranti ispred prostorija SNS na Voždovcu: Bili ispred zgrade Dijane Hrkalović
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Trampova poruka koja će potpuno razbesneti Putina: Ukrajina će moći da povrati svoju zemlju u njenom prvobitnom obliku!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Đurić u Njujorku sa Ramdinom: Intenziviranje odnosa značajno za Srbiju (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ubistvo u Hrvatskoj: Napadač presreo žrtvu i upucao: U toku opsežna potraga za ubicom
Blic pre 34 minutajoš 2 povezane

Građanska grupa „Čisti ljudi za čist Kosjerić“ tvrdi: Milan Radoičić zastrašivao građane Kosjerića
Danas pre 2 satajoš 1 povezana