Povezane vesti
Neprepoznatljivi Nole, Nadal ušao u istoriju, ruku pod ruku sa Federerom!
Sportske.net 11.10.2020
Nema nikakve dileme, danas je Španac bio mnogo bolji... Rafael Nadal je pobednik Rolan Garosa, po 13. put u svojoj karijeri! Španac je danas u finalu ubedljivije nego što je iko očekivao savladao prvog tenisera sveta Novaka Đokovića sa 3:0, po… »
Đoković bled u finalu Rolan Garosa, Nadalu 13. titula
Radio 021 11.10.2020
Drugi teniser sveta Rafael Nadal osvojio je Rolan Garos, pošto je u finalu savladao Novaka Đokovića, sa 3:0 u setovima. Nadal je pobedio sa 6:0, 6:2, 7:5 u setovima. Ovo je Nadalu 13. trofej Rolan Garosa i 100. pobeda na turniru u Francuskoj… »
Rafa: Mi i dalje igramo
Mozzart sport 11.10.2020
Taze osvajač Rolan Garosa, 20-struki grend slem šampion o tome da li je odigrao najbolji tenis u životu, želi li još najvećih trofeja i da li je ovo danas bila osveta za AO 2019. Rafael Nadal je danas održao masterklas tenisa i to nikom drugom do… »
Poražen sam od savršenog tenisera
Mozzart sport 11.10.2020
„Ne znam kako bih drugačije objasnio današnji rezultat“ iskren je Novak Đoković. Malo ko je, a posebno on sam očekivao da doživi ovako težak poraz u finalu Rolan Garosa. Rafael Nadal je odigrao odlično, ali se sa strane čini ipak da je porazu… »
I Vilander u neverici, šta se desilo Novaku?
Sportske.net 11.10.2020
Izgleda da je bolje da ne navija za njega... Nekadašnji teniski šampion, a sada već godinama komentator na ''Eurosportu'' Mats Vilander se u ovdašnjoj javnosti često posmatra kao najveći kritičar Novaka Đokovića, ali uoči današnjeg finala Rolan… »
Poraz Đokovića, Nadal osvojio 13. titulu na Rolan Garosu
Beta 11.10.2020
Srpski teniser Novak Djoković nije danas uspeo da osvoji titulu na Rolan Garosu u Parizu, pošto je u finalu izgubio od drugog igrača sveta Španca Rafaela Nadala posle tri seta, 0:6, 2:6, 5:7. Nadal je prvog tenisera sveta pobedio posle dva sata i 40… »
Đoković i Rolan Garos: Nadal je opet kralj pariske šljake, srpski teniser bez šansi
Radio 021 11.10.2020
Nadalu je to četvrta uzastopna titula na pariskoj šljaci, a 13. u karijeri na ovom grend slem turniru. Getty Images Španski teniser Rafael Nadal odbranio je titulu šampiona Rolan Garosa, pošto je u finalu pobedio Novaka Đokovića sa 3:0, po setovima… »
Fantastični Nadal nadigrao Đokovića za 20. GS titulu!
N1 Info 11.10.2020
Rafael Nadal nepobediv je u finalima Rolan Garosa! Španac je do 13. titule u Parizu došao pošto je savladao Novaka Đokovića 6:0, 6:2, 7:5. Španac je osvojio 20. Gren slem trofej, čime je izjednačio rekord Rodžera Federera. Nadal je ostao… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane