Повезане вести

Непрепознатљиви Ноле, Надал ушао у историју, руку под руку са Федерером!

Непрепознатљиви Ноле, Надал ушао у историју, руку под руку са Федерером!

Спортске.нет 11.10.2020
Нема никакве дилеме, данас је Шпанац био много бољи... Рафаел Надал је победник Ролан Гароса, по 13. пут у својој каријери! Шпанац је данас у финалу убедљивије него што је ико очекивао савладао првог тенисера света Новака… »
Ђоковић блед у финалу Ролан Гароса, Надалу 13. титула

Ђоковић блед у финалу Ролан Гароса, Надалу 13. титула

Радио 021 11.10.2020
Други тенисер света Рафаел Надал освојио је Ролан Гарос, пошто је у финалу савладао Новака Ђоковића, са 3:0 у сетовима. Надал је победио са 6:0, 6:2, 7:5 у сетовима. Ово је Надалу 13. трофеј Ролан Гароса и 100. победа на турниру… »
Рафа: Ми и даље играмо

Рафа: Ми и даље играмо

Моззарт спорт 11.10.2020
Тазе освајач Ролан Гароса, 20-струки гренд слем шампион о томе да ли је одиграо најбољи тенис у животу, жели ли још највећих трофеја и да ли је ово данас била освета за АО 2019. Рафаел Надал је данас одржао мастерклас тениса и… »
Поражен сам од савршеног тенисера

Поражен сам од савршеног тенисера

Моззарт спорт 11.10.2020
„Не знам како бих другачије објаснио данашњи резултат“ искрен је Новак Ђоковић. Мало ко је, а посебно он сам очекивао да доживи овако тежак пораз у финалу Ролан Гароса. Рафаел Надал је одиграо одлично, али се са стране чини ипак… »
И Виландер у неверици, шта се десило Новаку?

И Виландер у неверици, шта се десило Новаку?

Спортске.нет 11.10.2020
Изгледа да је боље да не навија за њега... Некадашњи тениски шампион, а сада већ годинама коментатор на ''Еуроспорту'' Матс Виландер се у овдашњој јавности често посматра као највећи критичар Новака Ђоковића, али уочи… »
Пораз Ђоковића, Надал освојио 13. титулу на Ролан Гаросу

Пораз Ђоковића, Надал освојио 13. титулу на Ролан Гаросу

Бета 11.10.2020
Српски тенисер Новак Дјоковић није данас успео да освоји титулу на Ролан Гаросу у Паризу, пошто је у финалу изгубио од другог играча света Шпанца Рафаела Надала после три сета, 0:6, 2:6, 5:7. Надал је првог тенисера света победио… »
Фантастични Надал надиграо Ђоковића за 20. ГС титулу!

Фантастични Надал надиграо Ђоковића за 20. ГС титулу!

Н1 Инфо 11.10.2020
Рафаел Надал непобедив је у финалима Ролан Гароса! Шпанац је до 13. титуле у Паризу дошао пошто је савладао Новака Ђоковића 6:0, 6:2, 7:5. Шпанац је освојио 20. Грен слем трофеј, чиме је изједначио рекорд Роџера Федерера. Надал… »
Ђоковић и Ролан Гарос: Надал је опет краљ париске шљаке, српски тенисер без шанси

Ђоковић и Ролан Гарос: Надал је опет краљ париске шљаке, српски тенисер без шанси

Радио 021 11.10.2020
Надалу је то четврта узастопна титула на париској шљаци, а 13. у каријери на овом гренд слем турниру. Гетти Имагес Шпански тенисер Рафаел Надал одбранио је титулу шампиона Ролан Гароса, пошто је у финалу победио Новака Ђоковића… »

Вести дана »