Повезане вести
Непрепознатљиви Ноле, Надал ушао у историју, руку под руку са Федерером!
Спортске.нет 11.10.2020
Нема никакве дилеме, данас је Шпанац био много бољи... Рафаел Надал је победник Ролан Гароса, по 13. пут у својој каријери! Шпанац је данас у финалу убедљивије него што је ико очекивао савладао првог тенисера света Новака… »
Ђоковић блед у финалу Ролан Гароса, Надалу 13. титула
Радио 021 11.10.2020
Други тенисер света Рафаел Надал освојио је Ролан Гарос, пошто је у финалу савладао Новака Ђоковића, са 3:0 у сетовима. Надал је победио са 6:0, 6:2, 7:5 у сетовима. Ово је Надалу 13. трофеј Ролан Гароса и 100. победа на турниру… »
Рафа: Ми и даље играмо
Моззарт спорт 11.10.2020
Тазе освајач Ролан Гароса, 20-струки гренд слем шампион о томе да ли је одиграо најбољи тенис у животу, жели ли још највећих трофеја и да ли је ово данас била освета за АО 2019. Рафаел Надал је данас одржао мастерклас тениса и… »
Поражен сам од савршеног тенисера
Моззарт спорт 11.10.2020
„Не знам како бих другачије објаснио данашњи резултат“ искрен је Новак Ђоковић. Мало ко је, а посебно он сам очекивао да доживи овако тежак пораз у финалу Ролан Гароса. Рафаел Надал је одиграо одлично, али се са стране чини ипак… »
И Виландер у неверици, шта се десило Новаку?
Спортске.нет 11.10.2020
Изгледа да је боље да не навија за њега... Некадашњи тениски шампион, а сада већ годинама коментатор на ''Еуроспорту'' Матс Виландер се у овдашњој јавности често посматра као највећи критичар Новака Ђоковића, али уочи… »
Пораз Ђоковића, Надал освојио 13. титулу на Ролан Гаросу
Бета 11.10.2020
Српски тенисер Новак Дјоковић није данас успео да освоји титулу на Ролан Гаросу у Паризу, пошто је у финалу изгубио од другог играча света Шпанца Рафаела Надала после три сета, 0:6, 2:6, 5:7. Надал је првог тенисера света победио… »
Фантастични Надал надиграо Ђоковића за 20. ГС титулу!
Н1 Инфо 11.10.2020
Рафаел Надал непобедив је у финалима Ролан Гароса! Шпанац је до 13. титуле у Паризу дошао пошто је савладао Новака Ђоковића 6:0, 6:2, 7:5. Шпанац је освојио 20. Грен слем трофеј, чиме је изједначио рекорд Роџера Федерера. Надал… »
Ђоковић и Ролан Гарос: Надал је опет краљ париске шљаке, српски тенисер без шанси
Радио 021 11.10.2020
Надалу је то четврта узастопна титула на париској шљаци, а 13. у каријери на овом гренд слем турниру. Гетти Имагес Шпански тенисер Рафаел Надал одбранио је титулу шампиона Ролан Гароса, пошто је у финалу победио Новака Ђоковића… »
Вести дана »
Здравковић: Ако дође до заустављања Рафинерије и Петрохемије, Панчево би могло постати долина глади
Нова пре 15 минутајош 176 повезаних
Миливојевић (ДС): Уместо да полиција поступи по налогу, омогућила Селаковићу да се руга тужилаштву
Бета пре 45 минутајош 62 повезане
Све одлуке Могеринијеве под лупом - ко је утицао на њу у преговорима Београда и Приштине
Спутник пре 1 сатјош 50 повезаних